Κοντονής: «Η Κυβέρνηση θεματοφύλακας της νομιμότητας» (gTV)

Φώτης Καρακούσης
Κοντονής: «Η Κυβέρνηση θεματοφύλακας της νομιμότητας» (gTV)

bet365

Ο Σταύρος Κοντονής έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνάντηση που είχε με τον Κωστάκη Κουτσκοκούμνη, ξεκαθαρίζοντας πως οι νόμοι του κράτους θα εφαρμόζονται σε όλους.

Απόλυτα ικανοποιημένος είναι ο Σταύρος Κοντονής από τη συνάντηση που είχε με την Κωστάκη Κουτσοκούμνη και τους συνεργάτες του. Ο Υφυπουργός αθλητισμού τόνισε ότι για πρώτη φορά οι διεθνείς ομοσπονδίες ταυτίστηκαν για πρώτη φορά με την Κυβέρνηση, τονίζοντας ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει, μόλις η ΕΠΟ συνεδριάσει και επαναφέρει την προηγούμενη σύσταση στην επιτροπή δεοντολογίας.

Ο Κοντονής είπε μεταξύ άλλων:

«Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τη σημερινή συζήτηση που είχαμε με τις διεθνείς ομοσπονδίες. Το σύνταγμα και οι νόμοι του κράτους εφαρμόζονται και θα εφαρμόζονται απαρεγκλίτως. Η ελληνική κυβέρνηση είναι ο θεματοφύλακας της νομιμότητας και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Με αυτόν τον κανόνα προχωράμε και με αυτόν θα ολοκληρώσουμε το έργο μας. Το καθεστώς της κανονικότητας επανέρχεται με τρόπο πανηγυρικό», τόνισε.
Για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα είπε: «Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει μόλις αποκατασταθεί η νομιμότητα, η ανεξαρτησία των δικαιοδοτικών οργάνων της ΕΠΟ, της επιτροπής δεοντολογίας και των άλλων πειθαρχικών επιτροπών. Ελπίζω να γίνει σύντομα».

Για την ΕΠΟ που θα χάσει στελέχη της από την εμπλοκή τους στο βούλευμα για το θέμα της κάρτας υγείας: «Το τι θα κάνει η ομοσπονδία είναι δικός της λογαριασμός. Αυτά που προβλέπονται στο νόμο θα εφαρμοστούν. Οι πάντες γνωρίζουν τι προβλέπεται από τους νόμους και τι πρέπει να γίνει. Όσοι αμφισβητούσαν το βούλευμα, αν είναι αμετάκλητο ή όχι, ελπίζω να γίνουν σοφότεροι».

Σχετικά με τη δήλωση του Κωστάκη Κουτσοκούμνη πως ο «νόμος κάθε κράτους είναι πάνω από τα καταστατικά ομοσπονδιών», τόνισε: «Ακόμη κι αν δεν είχε ειπωθεί, δεν σημαίνει ότι δεν ίσχυε. Δηλαδή να κουβεντιάσουμε τώρα ότι είναι απόγευμα; Οι σχέσεις που έχουμε με όλες τις διεθνείς ομοσπονδίες θέλουμε να είναι ειλικρινείς και να οδηγούν στην καλυτέρευση του αθλητισμού. Η ελληνική κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο και συνεργάζεται μαζί τους για τη διαφάνεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα