Λέσκοτ: «Πρωταθλητισμό με την ΑΕΚ» (vid)

Λέσκοτ: «Πρωταθλητισμό με την ΑΕΚ» (vid)

Οι φιλοδοξίες της ΑΕΚ ήταν τέτοιες που ταίριαζαν με τις δικές του, όπως ανέφερε ο... διψασμένος για πρωταθλητισμό, Τζόλεον Λέσκοτ κατά την παρουσίασή του από την «Ένωση». «Έπαιξε ρόλο ο Τιμούρ, παίξαμε μαζί στη Γουλβς» είπε για τον κόουτς της νέας του ομάδας.

Λέσκοτ: «Πρωταθλητισμό με την ΑΕΚ» (vid)

Αναλυτικά, ο Τζόλεον Λέσκοτ μίλησε για: 

-τα πρώτα του συναισθήματα για τη μεταγραφή: «Είμαι λίγο κουρασμένος, αλλά είμαι ενθουσιασμένος. Η ομάδα πήρε το κύπελλο πέρυσι, έχει φιλοδοξίες και θέλω να προσφέρω και εγώ. Ξέρω την ιστορία της ΑΕΚ». 

-το ρόλο του Τιμούρ Κετσπάγια στη συμφωνία: «Έπαιξε ρόλο, το ότι ήμασταν συμπαίκτες (σ.σ. το 2000 στη Γουλβς). Υπάρχει ταύτιση φιλοδοξιών». 

-τις φιλοδοξίες του με την ΑΕΚ: «Σίγουρα θέλω να κερδίζω τρόπαια. Το έχω κάνει και θέλω να συνεχίσω να το κάνω. Ο πρωταθλητισμός είναι αυτό που έκανα πάντα και αυτό που θέλω να κάνω και εδώ στην ΑΕΚ». 

-το βαθμό ετοιμότητάς του: «Ξέρω πως το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Επομένως έχω χρόνο. Θα ξεκινήσω προπονήσεις, δουλεύω όλο αυτό το διάστημα». 

-το αν γνωρίζει παίκτες της ΑΕΚ: «Γνωρίζω κάποιους από τους συμπαίκτες μου, δεν έχει τύχει να γνωρίσω κάποιους απ’ αυτούς, αλλά θα έχω την ευκαιρία να τους γνωρίσω τις επόμενες μέρες». 

-το πώς αποφάσισε να παίξει εκτός Αγγλίας για πρώτη φορά στα 34: «Θέλω να έχω την ευκαιρία να κερδίσω τίτλους. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία και πρόκληση, να μπορέσω να διεκδικήσω τίτλους». 

-τα στοιχεία του παιχνιδιού του: «Ελπίζω τα ίδια. Την ηγεσία της άμυνας. Όσο μεγαλώνεις, καταλαβαίνεις περισσότερο το παιχνίδι και τις καταστάσεις μέσα στο γήπεδο και μπορείς να διαβάζεις περισσότερο το παιχνίδι». 

-το λόγο που επέλεξε την ΑΕΚ: «Είναι η πόλη, είναι το γήπεδο, είναι η φιλοδοξία της ΑΕΚ, που μ’ έκαναν να πάρω αυτή την απόφαση». 

-τον κόσμο της ΑΕΚ: «Ήταν πολύ νωρίς και ο κόσμος έδειχνε το πάθος του. Ήταν πολύ καλό αυτό. Καταλαβαίνω το πάθος τους για την ομάδα και αυτό με κάνει να νιώθω μια δέσμευση απέναντι τους». 

-το αν θεωρεί ρίσκο να έρθει στην Ελλάδα στα 34: «Δεν θα ήμουν εδώ αν το θεωρούσα αυτό πως ήταν ρίσκο».

Best of internet