«Όλα ανοιχτά για Καρντόζο στον Ολυμπιακό»

«Όλα ανοιχτά για Καρντόζο στον Ολυμπιακό»

«Όλα ανοιχτά για Καρντόζο στον Ολυμπιακό»

bet365

Το μέλος της διοίκησης της Τραμπζονσπόρ, Τουντσάι Μπεκίρογλου σχολίασε στο gazzetta.gr τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τις επαφές του Ολυμπιακού για τον Όσκαρ Καρντόζο.

Η απόκτηση του Παραγουανού γκολτζή του Όσκαρ Καρντόζο από τον Ολυμπιακό έχει περάσει από χίλια κύματα, ωστόσο τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί.

Οι Τούρκοι έχουν επιδοθεί σε μία παρτίδα σκληρού πόκερ με τους πρωταθλητές Ελλάδας προκειμένου να αποκομίσουν τα μέγιστα οικονομικά οφέλη από την παραχώρηση του πρώην άσου της Μπενφίκα.

Επιθυμία του 33χρονου στράικερ είναι να παραμείνει στην Ευρώπη, την στιγμή που η ομάδα της Μαύρης Θάλασσας θέλει να ξεφορτωθεί το παχυλό του συμβόλαιο.

Η Τραμπζονσπόρ παρά την διαφορά που υπάρχει με τον Ολυμπιακό εξακολουθεί να βρίσκεται σε επαφές με την ελληνική ομάδα, κάτι που επιβεβαίωσε και το μέλος της διοίκησης Τουντσάι Μπεκίρογλου (σ.σ. έχει επιφορτιστεί τα μεταγραφικά) μιλώντας στο gazzetta.gr.

«Δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι επίσημο τώρα, ούτε έχω την εξουσιοδότηση να το κάνω από την στιγμή που το θέμα με τον Ολυμπιακό δεν έχει κλείσει και όλα είναι όλα είναι ανοιχτά», τόνισε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα