Τι μεταγραφές θα κάνει ακόμη!

Τι μεταγραφές θα κάνει ακόμη!

Τι μεταγραφές θα κάνει ακόμη!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος δίνει μέσα από το blog του στο gazzetta το μεταγραφικό στίγμα στον Ολυμπιακό.

Λογικό είναι να υπάρχει αγωνία στους φίλους του Ολυμπιακού, αφού ο χρόνος τελειώνει για τις μεταγραφές. Ουσιαστικά είναι λιγότερο από 60 ώρες. Άντε να βάλουμε άλλες 24, μέχρι και την 1η Σεπτέμβρη, αν πρόκειται για ελεύθερο παίκτη, διότι τότε λήγει η προθεσμία να δηλωθεί η λίστα στην ΟΥΕΦΑ…

Μέχρι στιγμής, οι διαφορές του περσινού από το φετινό ρόστερ έχουν ως εξής:

Ρομπέρτο-Λεάλι

Σαλίνο-Φιγκέϊρας

Μαζουάκου-Ντε Λα Μπέγια

Κασάμι-Μάρτινς

Ντουρμάζ-Ελιονούσι

Φουστέρ –Μάριν

Ερνάνι-Μανθάτης

Κολοβός-Ανδρούτσος

Κι έχει προωθηθεί από τη Β ομάδα κι ο Ρέτσος.

Αυτό που εγώ καταλαβαίνω από την κινητικότητα που υπάρχει είναι ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να αποκτηθούν μίνιμουμ ένας επιθετικός (αντί του Πουλίδο), ένας μέσος και δύο αμυντικοί (στόπερ κι αριστερός μπακ, εκτός κι αν βρεθεί ένας, στιλ Μαρκάνο).

Άρα, θα υπάρξει ενίσχυση με μίνιμουμ τρεις παίκτες. Ο Ολυμπιακός πάει, ακόμη, για μεγάλα ψάρια. Για «ονόματα». Τουλάχιστον δύο. Θα το εξαντλήσει και μόνο τότε θα πάει να πάρει τους παίκτες που έχει, ας το πούμε έτσι, σταντ μπάϊ, και που είναι πιο εύκολοι στο να τελειώσουν.

Ασφαλώς κι έχει αργήσει ο Ολυμπιακός. Αλλά αφού έφτασε ως εδώ, τουλάχιστον ας κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Παρεμπιπτόντως, εκτιμάω ότι θα φύγουν άλλοι δύο παίκτες-δεν αναφέρομαι σε Μανιάτη και Πουλίδο... Κι αυτό θα παίξει ρόλο και στις υπόλοιπες κινήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.