«Τα έχει βρει με Σιόβα η Μπέτις για 3ετές συμβόλαιο»

«Τα έχει βρει με Σιόβα η Μπέτις για 3ετές συμβόλαιο»

bet365

Ισπανικό δημοσίευμα θέλει την Μπέτις να αισιοδοξεί για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σιόβα, με τον οποίο τα έχει βρει για 3ετές συμβόλαιο.

Η «diariodesevilla.es» αναφέρεται στο θέμα της μεταγραφής του Δημήτρη Σιόβα στην Μπέτις.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η ομάδα της Ανδαλουσίας τα έχει βρει σε όλα με τον διεθνή κεντρικό αμυντικό για τριετές συμβόλαιο.

Το θέμα, όπως είναι γνωστό, έχει κολλήσει στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού που αξιώνει 2.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του, έχοντας ήδη απορρίψει τα 1.600.000 ευρώ της αρχικής πρότασης.

Όπως, επίσης σημειώνεται, ο Σιόβας διαθέτει τα χαρακτηριστικά του κεντρικού αμυντικού που ψάχνει ο Πογέτ και σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα είναι στην πρώτη θέση της λίστας, με τους Πολέντα και Τίσεραντ να είναι ακριβές λύσεις. Επίσης γίνεται λόγος στην επιθυμία του παίκτη να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται και να αγωνιστεί σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως το ισπανικό.

Πάντως, οι πληροφορίες του gazzetta.gr είναι αντικρουόμενες με όσα υποστηρίζουν οι Ισπανοί, μιας κι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδα,ς Μιγκέλ Τορεσίγια, εξέφρασε την έκπληξή του για το πως προκύπτει το ενδιαφέρον για τον άσο των «ερυθρόλευκων». Βέβαια, δεν αποκλείεται να πρόκειται και για κίνηση τακτικής.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα