Από την ΕΠΟ στον Κοντονή ο Κουτσοκούμνης

Gazzetta team
Από την ΕΠΟ στον Κοντονή ο Κουτσοκούμνης

bet365

Ο Κώστας Κουτσοκούμνης έφυγε από τα γραφεία της ΕΠΟ αισιόδοξος και κατευθύνθηκε στα στη ΓΓΑ, όπου και θα συναντήσει τον Σταύρο Κοντονή. Τι ζήτησε από την Ομοσπονδία ο άνθρωπος της FIFA. Το gazzetta.gr είναι εκεί και θα σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ.

Στις 10:30 το πρωί ο Κώστας Κουτσοκούμνης πήγε στα γραφεία της ΕΠΟ και στη συνέχεια, κατευθύνθηκε στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, όπου και έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον Σταύρο Κοντονή. Φεύγοντας δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση, τονίζοντας ωστόσο ότι «όλα πάνε καλά», δείχνοντας την αισιοδοξία του.

Ο εκπρόσωπος των δύο διεθνών συνομοσπονδιών Κωστάκης Κουτσοκούμνης έχει μαζί του τους Μποντολάζ, Κόστα και Κορβάρο που βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα.

Τι ζήτησε από την ΕΠΟ

Ο Κουτσοκούμνης φέρεται να ζήτησε από την ΕΠΟ τα άτομα που αποτελούσαν την επιτροπή δεοντολογίας ν α επιστρέψουν, μετά την αλλαγή σύστασής της.

Επιπλέον, επίσης φέρεται να ζήτησε στο ισπανικό μοντέλο διαιτησίας να υπάρχουν Έλληνες διεθνείς αλλά και ξένοι διαιτητές. Πάνω σ' αυτό το θέμα, από την ΕΠΟ δεν επιβεβαιώνουν ότι τους ζητήθηκε να υπάρχει προσωρινή διαιτησία με ξένη εποπτεία, παρά μόνο έκαναν λόγο για το ότι υπήρξαν κάποιες διαφωνίες με FIFA και UEFA

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα