Επιβεβαίωσε το ιταλικό ενδιαφέρον

Επιβεβαίωσε το ιταλικό ενδιαφέρον

Gazzetta team
Επιβεβαίωσε το ιταλικό ενδιαφέρον

bet365

Ο Νίκος Καγιούλης, που τρέχει το τελευταίο διάστημα την ΠΑΕ Ηρακλής, επιβεβαίωσε την είδηση περί ενδιαφέροντος από την Ιταλία για την αγορά των κυανόλευκων της Θεσσαλονίκης.

«Είναι ένας από τους πολλούς που συζητάμε από Ιταλία, Ολλανδία και Γερμανία. Υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά δεν υπάρχει ακόμα κάτι οριστικό. Περιμένουμε τις εξελίξεις. Είχαμε έρθει μαζί στην Μίκρα και είδε τις εγκαταστάσεις και χώρους. Θέλει να αγοράσει τον Ηρακλή. Το χειρίζομαι το θέμα και προσπαθώ να βρω κάποιον που θα είναι δυνατός και θα εγγυηθεί το μέλλον του Ηρακλή. Πιστεύω ότι θα διαλέξουμε την καλύτερη λύση για το μέλλον της ομάδας», είπε μιλώντας σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης αναφερόμενος στην περίπτωση του Φάμπιο Μοντεκάλβο, που εμφανίζεται ως υποψήφιος αγοραστής της ΠΑΕ Ηρακλής.

Ο κ. Καγιούλης μίλησε και για οργανωτικά-μεταγραφικά και οικονομικά θέματα, αλλά και τις υπόλοιπες κινήσεις, που θα γίνουν από τον Ηρακλή τις επόμενες ημέρες.

«Προσπαθούμε να ενισχύσουμε την ομάδα σύμφωνα με όσα μας ζήτησε ο προπονητής μας. Θα πρέπει να ενισχύσουμε την ομάδα. Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν και κάποιες πληρωμές, γιατί είχαμε δώσει προτεραιότητα με την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα. Τώρα θα ασχοληθούμε με τα άλλα ζητήματα που έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό τμήμα», σχολίασε στον «Arena fm».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα