Είπε το «ναι» και έρχεται ο Σάμπα!

Είπε το «ναι» και έρχεται ο Σάμπα!

Νίκος Αθανασίου
Είπε το «ναι» και έρχεται ο Σάμπα!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο θηριώδης στόπερ απάντησε θετικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού και έρχεται ξανά στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για να οριστικοποιήσει τη μεταγραφή!

Η αισιοδοξία που εξέφρασαν στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Κρίστοφερ Σάμπα ήταν εύλογη και οι προσδοκία των ανθρώπων του συλλόγου για την προσθήκη του Κονγκολέζου αμυντικού στο ρόστερ θα περάσει από τη θεωρία στην πράξη!

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Σάμπα, είπε τελικά το «ναι» στο «τριφύλλι», στην πρόταση που του είχε κάνει η ομάδα και την οποία οι δύο πλευρές είχαν συζητήσει από κοντά την περασμένη Παρασκευή (παρουσία του παίκτη στην Αθήνα, προτού αναχωρήσει για να το σκεφτεί) και η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί άμεσα!

Ο υψηλόσωμος στόπερ θα επιστρέψει στη χώρα μας άμεσα και αυτή τη φορά θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο και θα βάλει την πράσινη φανέλα.

Η απόκτησή του, αποτελεί ακόμα μια επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του gazzetta.gr που πρώτο είχε γράψει για τον Σάμπα από τις 13 Αυγούστου για τον «εκλεκτό» της άμυνας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα