Σε ιταλικά χέρια καταλήγει ο Ηρακλής!

Σε ιταλικά χέρια καταλήγει ο Ηρακλής!

Gazzetta team
Σε ιταλικά χέρια καταλήγει ο Ηρακλής!

bet365

Δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας «okcalciomercato.it» κάνει λόγο για το ενδιαφέρον εταιρίας από τη γειτονική χώρα για να επενδύσει στην ΠΑΕ Ηρακλής.

Πρόκειται για την εταιρία FM Communication Group, που εκπροσωπεί ο Φάμπιο Μοντεκάλβο και η οποία σύμφωνα με το δημοσίευμα, αλλά και φωτογραφίες που συνοδεύουν το ρεπορτάζ, έχει προχωρήσει τις συζητήσεις, προφανώς με τον Σπύρο Παπαθανασάκη, είναι έτοιμη να αγοράσει την κυανόλευκη ΠΑΕ!

Η είδηση έχει κυκλοφορήσει από αργά το βράδυ της Κυριακής, αλλά στη Θεσσαλονίκη άπαντες παραμένουν επιφυλακτικοί αν και όπως αναφέρεται στην ιταλική ιστοσελίδα μέσα στο επόμενο 48ωρο αναμένεται να ανακοινωθεί η αγορά της ομάδας από την συγκεκριμένη ιταλική εταιρία, που ασχολείται κυρίως με θέματα μάνατζμεντ.

Αυτό που προξενεί εντύπωση είναι η φωτογραφία του Φάμπιο Μοντεκάλβο (κατάγεται από το Μπάρι, αλλά διαμένει στη Μαδρίτη…) μέσα από τον διάδρομο αποδυτηρίων του Καυτανζογλείου. Μια φωτογραφία την οποία ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

Ποια είναι η FM Communication Group και ποιος ο Φάμπιο Μοντεκάλβο

Αναζητώντας κάποιες περισσότερες πληροφορίες για το ποια είναι η FM Communication Group θα διαπιστώσει κάποιος ότι πρόκειται για μια εταιρία που ασχολείται με την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, υπηρεσιών marketing και management σε συλλογους, καθώς και με επενδύσεις σε άλλα σπορ, όπως τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Οι άνθρωποι της υποστηρίζουν πως έχουν ήδη συνεργασίες με ομάδες, όπως η Γιουβέντους και η Ρεάλ Μαδρίτης!

Οσο για τον υποψήφιο αγοραστή της ΠΑΕ Ηρακλής, Φάμπιο Μοντεκάλβο, έχει ασχοληθεί και με την πολιτική, έχοντας κατέβει σε εκλογές με το κόμμα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα