Θέμα επιστροφής Τοροσίδη στον Ολυμπιακό

Θέμα επιστροφής Τοροσίδη στον Ολυμπιακό

Gazzetta team
Θέμα επιστροφής Τοροσίδη στον Ολυμπιακό

bet365

Στην Ιταλία γράφουν ότι ο Βασίλης Τοροσίδης δεν κλείνει στην Μπολόνια καθώς έχει δεχτεί πρόταση από ομάδα της πατρίδας του, εννοώντας τον Ολυμπιακό.

Από την Ιταλία έχει προκύψει σενάριο επιστροφής του Βασίλη Τορισίδη στον Ολυμπιακό. Ο διεθνής άσος της Ρόμα, σύμφωνα με το «LaRoma24» και το «ilsussidiario.net» δεν κλείνει στην Μπολόνια, με την οποία είναι σε ανοιχτή διαπραγμάτευση,διότι έχει δεχτεί κρούση από ομάδα της πατρίδας του. Φυσικά, εννοούν τον Ολυμπιακό.

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει ο «Τόρο» στο Λιμάνι και τώρα οι εν λόγω φήμες είναι πιο έντονες από ποτέ. Βέβαια, ο παίκτης έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με την Ρόμα, από την οποία και αμείβεται με χρήματα που δεν θα του δώσουν ούτε η Μπολόνια αλλά ούτε κι ο Ολυμπιακός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα