Από το χατ-τρικ στο ... άχαστο ο Σουάρες (vid)

Από το χατ-τρικ στο ... άχαστο ο Σουάρες (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Από το χατ-τρικ στο ... άχαστο ο Σουάρες (vid)

bet365

Πριν από μια εβδομάδα, ξεκίνησε τη σεζόν με τρία γκολ απέναντι στη Μπέτις. Στη δεύτερη αγωνιστική της La Liga, ο Λουίς Σουάρες έχασε το άχαστο και δίνει συνέχεια στην αρνητική επίδοση από την περσινή σεζόν.

Η Μπαρτσελόνα, χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Ιβάν Ράκιτιτς, πέρασε από το Μπιλμπάο με το τελικό 1-0 επί της Αθλέτικ, σ' ένα ματς όπου στις καθυστερήσεις, ο Λουίς Σουάρες έχασε τρομερή ευκαιρία με τον πορτιέρο εξουδετερωμένο και μονάχα έναν αμυντικό εκτός ισορροπίας πάνω στη γραμμή...

Κι όμως, ο Ουρουγουανός αστέρας, κατάφερε να ... πετύχει τον αντίπαλο, στοχεύοντας στο κέντρο κι όχι σε κάποια από τις δύο γωνίες για να σκοράρει.

Ελάχιστη σημασία έχει, βέβαια, από τη στιγμή που οι Καταλανοί πήραν τη νίκη και συνέχισαν με το 2x2, όμως, όσο κι αν είναι γκολτζής... ολκής, έχοντας σημειώσει τρομερούς αριθμούς στη συνεργασία του με τους Νεϊμάρ και Μέσι, έχει και μια κακή επίδοση, που διατηρείται από πέρυσι...

Τη σεζόν 2015-2016, την ολοκλήρωσε, όντας ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες χαμένες ευκαιρίες, σε φάσεις που χρειαζόταν... προσπάθεια για να τις χάσεις.

Είχε μετρήσει 29 στιγμές στις οποίες θα μπορούσε να σκοράρει εύκολα, με τον Λεβαντόφσκι να έχει 27, τον Αγουέρο 16 και τον Μπενζεμά 11.

Βέβαια, ο αριθμός των χαμένων ευκαιριών του Σουάρες είναι και ανάλογος των ευκαιριών που δημιουργούσε η Μπαρτσελόνα για να πετύχει γκολ, αλλά και πάλι, κατέκτησε την κορυφή σε αυτή την αρνητική επίδοση, ξεκινώντας... ήδη από τη 2η αγωνιστική για φέτος.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα