Ανοικτό «παράθυρο» για μεταγραφές άφησε ο Βαλβέρδε

Gazzetta team
Ανοικτό «παράθυρο» για μεταγραφές άφησε ο Βαλβέρδε

bet365

Ο Βάσκος τεχνικός της Μπιλμπάο είδε την ομάδα του να γνωρίζει τη δεύτερη ήττα σε ισάριθμους αγώνες στη φετινή La Liga και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κινηθεί για μεταγραφές.

Μετά την ήττα απ' τη Σπόρτινγκ Χιχόν στην πρεμιέρα, ήρθε κι αυτή απ' τη Μπαρτσελόνα στο Σαν Μαμές για να επιτείνει το κακό κλίμα στην Αθλέτικ, που ξεκινά άσχημα το φετινό πρωτάθλημα.

Κι αν η επικράτηση των ισχυρών «μπλαουγκράνα» δεν συνιστά απαραίτητα αποτυχία για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, η προβληματική της εικόνα ήταν τέτοια που στο τέλος του παιχνιδιού δεν απέκλεισε τη μεταγραφική της ενίσχυση, εντοπίζοντας πολλά κενά.

«Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολα απέναντι στη Μπαρτσελόνα και θέλαμε να μετατρέψουμε τις δυσκολίες σε ατού. Έπρεπε να πιέσουμε ψηλά για να μείνουμε στο παιχνίδι ως το τέλος, όμως δεν καταφέραμε πολλά πράγματα. Τώρα το πρωτάθλημα διακόπτεται κι εμείς δεν έχουμε βαθμούς, οπότε πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Μέχρι τις 31 Αυγούστου υπάρχει χρόνος για ενίσχυση, ίσως και αποχώρηση κάποιου παίκτη. Όλα είναι ανοικτά», τόνισε ο Βάσκος τεχνικός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα