Ραϊόλα: «Γι' αυτό ο Πογκμπά επέλεξε τη Γιουνάιτεντ και όχι τη Ρεάλ...»

Gazzetta team
Ραϊόλα: «Γι' αυτό ο Πογκμπά επέλεξε τη Γιουνάιτεντ και όχι τη Ρεάλ...»

bet365

Ο Μίνο Ραϊόλα αναφέρθηκε στην πολύκροτη μετακίνηση του Πολ Πογκμπά απ' τη Γιουβέντους στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάνοντας λόγο για προσπάθεια της Ρεάλ Μαδρίτης να τον «κλέψει» και για επιμονή του Γάλλου να επιστρέψει στο Ολντ Τράφορντ.

Ο εκπρόσωπος του Γάλλου μέσου των «κόκκινων διαβόλων», που πρωταγωνίστησε στην ιστορική μεταγραφή του τελευταίου στην Πρέμιερ Λιγκ και στην επιστροφή του στην ομάδα του Μουρίνιο, ανέφερε πως η «βασίλισσα» ενδιαφέρθηκε ζωηρά για τον παίκτη του. Εκείνος όμως είχε καταλήξει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του για συγκεκριμένους λόγους.

«Ο Πολ μου είχε πει ξεκάθαρα τι ήθελε, πριν καν ξεκινήσει το EURO. Άλλωστε, κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης δεν μιλήσαμε καθόλου γι' αυτό το θέμα. Μου είχε πει πως στο Μάντσεστερ αισθάνεται σαν στο σπίτι του. Είχε περάσει ξανά από κει, ένιωθε οικεία. Η Ρεάλ και άλλες ομάδες τον ήθελαν, φεύγοντας απ' τη Γιουβέντους όμως, ο Πογκμπά ήξερε καλά που ήθελε να πάει. Με τον παίκτη μου η Γιουνάιτεντ είναι ισχυρότερη και χωρίς αυτόν η Ρεάλ δεν είναι», είπε ο «super-agend» στην «Telefoot».

Εξάλλου, αποκάλυψε πως ο Μουρίνιο τον ήθελε και πέρυσι στην Τσέλσι: «Είχε προσπαθήσει να τον πάρει το περασμένο καλοκαίρι στο Λονδίνο, όμως τότε δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για τέτοιες συζητήσεις», ανέφερε ο Ραϊόλα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα