«Παρθενική» κλήση στην Εθνική Αγγλίας για τον Μίκαελ Αντόνιο

Gazzetta team
«Παρθενική» κλήση στην Εθνική Αγγλίας για τον Μίκαελ Αντόνιο

bet365

Ο Σαμ Άλαρντάις κάλεσε τον άσο της Γουέστ Χαμ για πρώτη φορά στην Εθνική Αγγλίας, ενόψει του αγώνα με τη Σλοβακία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Ο 26χρονος βρίσκεται για πρώτη φορά στο προσκλητήριο των «λιονταριών», με τον νέο εκλέκτορα, τον «Big Sam», να του δίνει θέση στην 23άδα για το πρώτο παιχνίδι των προκριματικών του Μουντιάλ της Ρωσίας, απέναντι στη Σλοβακία στις 4 Σεπτεμβρίου.

Εξάλλου, ο Άγγλος προπονητής κάλεσε και τους Φιλ Γιαγκέλκα, Θιο Γουόλκοτ και Ντάνι Ντρινκγουότερ. Πρόσωπο της αποστολής είναι ο Λουκ Σο, που σχεδόν έναν χρόνο μετά το σοβαρότατο τραυματισμό του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Αϊτχόφεν για το Τσάμπιονς Λιγκ, επιστρέφει στα «λιοντάρια».

Εκτός έμειναν ο Ρος Μπάρκλεϊ και ο Τζακ Γουίλσιρ, όπως και ο Μάρκους Ράσφορντ, που πάντως έχει υποχρεώσεις με το αντίστοιχο συγκρότημα U-21.

Αναλυτικά η αποστολή των Άγγλων:
Τερματοφύλακες: Χαρτ, Φόρστερ, Χίτον
Αμυντικοί: Κέιχιλ, Κλάιν, Γιαγκέλκα, Ρόουζ, Σο, Σμόλινγκ, Στόουνς, Γουόκερ
Μέσοι: Ντέλε Άλι, Αντόνιο, Ντάιερ, Ντρίνκγουότερ, Χέντερσον, Λαλάνα, Ρούνεϊ, Στέρλινγκ, Γουόλκοτ
Επιθετικοί: Στάριτζ, Βάρντι, Κέιν

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα