Ντε Λαουρέντις: «Δεν επιστρέφει ο Καβάνι»

Gazzetta team
Ντε Λαουρέντις: «Δεν επιστρέφει ο Καβάνι»

bet365

Ο πρώην φορ των Ναπολιτάνων εμπλέχθηκε σε μεταγραφικά σενάρια που ήθελαν την επιστροφή του στο Σαν Πάολο, όμως ο πρόεδρος της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, απέκλεισε τέτοιο ενδεχόμενο.

Η πώληση του Γκονσάλο Ιγουαΐν έφερε αρκετό «ρευστό» στα ταμεία της Νάπολι, ταυτόχρονα όμως δημιούργησε και μεγάλο κενό στην επιθετική της γραμμή. Παρότι ο αντικαταστάτης του, Αρκάντιους Μίλικ, προσαρμόστηκε γρήγορα, σκοράροντας δις στο παιχνίδι με τη Μίλαν για τη 2η αγωνιστική του Καμπιονάτο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που «ονειρεύονται» την επιστροφή του Ουρουγουανού «killer» στον Βεζούβιο, με το σενάριο να ακούγεται αρκετά μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ο πρόεδρος πάντως της ομάδας του ιταλικού Νότου απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο αυτό, τονίζοντας πως μόνο εύκολο δεν είναι, όχι μόνο τώρα, αλλά και στο μέλλον.

«Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Καβάνι. Όσο έμεινε στη Νάπολι μας προσέφερε στιγμές μεγάλης ευτυχίας, σκοράροντας 104 γκολ και πολλά απ' αυτά αξέχαστα! Δεν σημαίνει όμως αυτό πως γίνεται να επιστρέψει, είναι ένας παίκτης που ανήκει στο παρελθόν της ομάδας. Δεν είναι ότι πρόκειται για ξαναζεσταμένη "σούπα", αλλά ότι ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας εξελίσσεται, με νέους παίκτες που προσφέρουν πολλά πράγματα στον σύλλογο», ανέφερε σαφώς ο ισχυρός άνδρας των «παρτενοπέι».

 

SERIE A Τελευταία Νέα