Με τον χρόνο να τελειώνει...

Με τον χρόνο να τελειώνει...

Gazzetta team
Με τον χρόνο να τελειώνει...

bet365

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στο τελευταίο τριήμερο της μεταγραφικής περιόδου για την απόκτηση ενός επιθετικού κι ενός κεντρικού αμυντικού. Τι παίζει με Καρντόσο, Νιλμάρ, Αγιού και τ' άλλα ονόματα.

Αποκτήθηκε ο Μάριν (και πουλήθηκε ο Ντουρμάζ). Αποκτήθηκε και ο Ελιουνούσι αλλά και ο Αντρέ Μάρτινς ενώ την ίδια ώρα είχε πετάξει για Αγγλία ο Μασουακού, έγινε γνωστό ότι δεν υπολογίζεται ο Μανιάτης ενώ έφυγε και ο Πουλίδο.

Ωστόσο παρά το γεγονός ότι... προέκυπτε πως θα υπάρξουν ακόμα περισσότερες αλλαγές εντούτοις φαίνεται πως δεν υπάρχει πλέον ο χρόνος για να γίνουν. Ο Ολυμπιακός έχασε αρκετό χρόνο με τις περιπτώσεις των Νιλμάρ και Καρντόσο. Δίχως να έχει την ευθύνη. Το γράφουμε αυτό γιατί στην υπόθεση του Βραζιλιάνου υπήρξε η κόμπλα με την ομάδα του με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν και plan b. Ομως και η δεύτερη περίπτωση σκάλωσε. Αυτή του Οσκαρ Καρντόσο.

Καμία υπόθεση δεν έχει «καεί». Ανά πάσα στιγμή μπορεί ν' αλλάξουν τα δεδομένα. Θετικά αυτή τη φορά γιατί και στις δύο έχουν στραβώσει για την ώρα. Ομως με τον χρόνο να πιέζει αφόρητα τον Ολυμπιακό, οι «ερυθρόλευκοι» κοιτάνε και την περίπτωση του Αγιού. Πλέον ο Ολυμπιακός πάει για την απόκτηση ενός επιθετικού ο οποίος ανάλογα με το ποιος θα είναι θα κρίνει και τι θα κάνει ο Ιντέγε. Για το αν θα είναι δηλαδή ο βασικός φορ ή θα έρχεται από τον πάγκο. Αλλωστε δεν έχει κι άλλες επιλογές ο Ολυμπιακός.

Με δεδομένο επίσης ότι δεν φαίνεται να προχωράει και κάποια πώληση (του Μιλιβόγεβιτς για παράδειγμα) ο Ολυμπιακός θα πάει και για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ώστε να προλάβει να πουλήσει κι έναν εκ των Ντα Κόστα και Σιόβα. Όνομα στον... ορίζοντα δεν υπάρχει μιας και ο Μαουρίτσιο έχει... καεί εδώ και καιρό αλλά και το θέμα του Ιλόρι έχει στραβώσει εδώ κι αρκετές μέρες.

Βεβαίως όλα μπορούν ν' αλλάξουν στις τρεις μέρες που απομένουν. Ομως τα δεδομένα είναι αυτά Κυριακή βράδυ... Ενας επιθετικός συν ένας κεντρικός αμυντικός. Και ο χρόνος τελειώνει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα