Πάει δανεικός στη Βέροια ο Βασιλαντωνόπουλος

Νίκος Τσιώκος
Πάει δανεικός στη Βέροια ο Βασιλαντωνόπουλος

bet365

Βαλίτσες για τη Βέροια φαίνεται πως ετοιμάζει ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, ώστε να αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ στη «βασίλισσα του Βορρά».

Η Βέροια φαίνεται πως θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου. Ο 24χρονος δεξιός μπακ φέρεται να ετοιμάζει βαλίτσες για την πρωτεύουσα της Ημαθίας για να φορέσει τη φανέλα της «βασίλισσας του Βορρά».

Κάτι που επιβεβαιώνεται από πλευράς Βέροιας, με τους ανθρώπους του συλλόγου να τονίζουν ότι λογικά θα ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από την ΑΕΚ.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Ένωση, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2017 και κάνει λόγο για οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο, όμως όλα δείχνουν ότι θα... μετακομίσει στη Βέροια, που θα προσθέσει άλλη μία λύση στο δεξί άκρο της άμυνάς της, όπου έχει ήδη τους Ιβάν Μαλόν και Μαρκ Ασίγκμπα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα