Με Κοντονή αρχίζουν τις επαφές στην Ελλάδα FIFA και UEFA

Φώτης Καρακούσης
Με Κοντονή αρχίζουν τις επαφές στην Ελλάδα FIFA και UEFA

bet365

Σημαντική εβδομάδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο θα είναι αυτή που αρχίζει από αύριο. Την Δευτέρα ο Κωστάκης Κουτσκοκούμνης με αντιπροσωπεία από FIFA και UEFA θα συναντηθεί με τον Σταύρο Κοντονή και Τρίτη με ΕΠΟ και ομάδες.

Εντάξει η αλήθεια είναι πως έχει καταντήσει βαρετό το να λέμε πως η εβδομάδα που διανύουμε είναι σημαντική για το ποδόσφαιρο, αλλά αυτό ισχύει από την στιγμή που τα προβλήματα όχι απλά δεν σταματούν, αλλά αυξάνονται συνεχώς. Το πρωτάθλημα δεν έχει ακόμα αρχίσει και πραγματικά πρέπει να είσαι πολύ αισιόδοξος για να δεις κάτι θετικό μέσα σε όλο αυτό.

Σίγουρα κάτι θετικό δεν θα βρίσκουν οι FIFA και UEFA και γιαυτό από αύριο θα αρχίσουν τις επαφές τους στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος των δύο διεθνών συνομοσπονδιών Κωστάκης Κουτσοκούμνης θα βρίσκεται μαζί με τέσσερα άτομα (δύο από FIFA και δύο από UEFA) στην χώρα μας και θα πραγματοποιήσει ένα μπαράζ συναντήσεων.Τα άτομα αυτά είναι οι Μποντολάζ, Κόστα, Κορβάρο και Ρηγόπουλος που βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα, ενώ αύριο το πρωί θα έρθει και ο Κύπριος παράγοντας.

Η πρώτη είναι προγραμματισμένη για αύριο Δευτέρα στις 10:00 στα γραφεία της ΕΠΟ, ενώ πιο μετά και συγκεκριμένα στις 12:00 θα υπάρξει με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή. Στην ατζέντα υπάρχουν όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα και φυσικά στόχος είναι να βρεθεί λύση, το πρωτάθλημα να αρχίσει κανονικά και να γίνουν όλα όσα είχαν συμφωνηθεί την προηγούμενη φορά που είχε έρθει στην χώρα μας ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Μία μέρα αργότερα ο Κουτσοκούμνης μαζί με τους ανθρώπους των FIFA και UEFA θα βρεθεί στην ΕΠΟ, όπου αρχικά στις 09:30 θα έχει νέες επαφές με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας και στην συνέχεια (11:00) θα έχει συνάντηση παρουσία του προέδρου Γιώργου Γκιρτζίκη με εκπροσώπους ΠΑΕ. Στην συγκεκριμένη συνάντηση το βασικό θέμα θα είναι η διαιτησία και συγκεκριμένα η δομή και η διοίκησή της, όπως άλλωστε είχε τονιστεί σε επιστολή που είχε δοθεί στις ΠΑΕ. Όσον αφορά στην ΕΠΟ, περιμένουν να δουν ποια θα είναι η αντίδραση των FIFA και UEFA, με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας να υποστηρίζουν πως δεν τους έχει μεταφερθεί πως έχουν κάνει κάτι παράτυπο στην κάρτα υγείας.

Και βέβαια το τριήμερο-φωτιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο θα κλείσει την Τετάρτη στα γραφεία της Σούπερ Λίγκα, όπου εκεί χωρίς Κουτσοκούμνη θα έχουμε τις αρχαιρεσίες για νέο πρόεδρο του Συνεταιρισμού με το ενδιαφέρον να είναι τεράστιο, ειδικά αν εκτός του Γιώργου Στράτου υπάρξει και άλλος υποψήφιος, με το όνομα του Θοδωρή Γιαννίκου να ακούγεται ιδιαίτερα έντονα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα