Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος 1-0 (vid)

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος 1-0 (vid)

bet365

Ο Αστέρας νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο στο 7ο φιλικό που έχει δώσει στην καλοκαιρινή του προετοιμασία, παραμένοντας αήττητος.

Το γκολ του Τσιλιανίδη απέναντι στον Ατρόμητο στο 15' έδωσε την 6η νίκη στον Αστέρα στα οκτώ φιλικά προετοιμασίας που έχει δώσει.

Οι Αρκάδες ήταν πολύ καλοί στο πρώτο μέρος κυκλοφορώντας την μπάλα πολύ καλά, ενώ οι παίκτες του Δέλλα προβλημάτισαν, κάνοντας την πρώτη τους ευκαιρία για γκολ στις καθυστερήσεις του ματς.

Έτσι ξεκίνησαν

Ο Μάκης Χάβος σε σύστημα 4-2-3-1 παρέταξε τους Αθανασιάδη στο τέρμα, ενώ στην άμυνα αντί του τραυματία Τριανταφυλλόπουλου, δίπλα στον Κουρμπέλη ήταν ο Σεφίλ. Αριστερό μπακ ήταν ο Γιαννούλης και δεξί ο Μπέρτος. Τσουκαλάς-Δημούτσος ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Ιωαννίδης, πίσω του κινούνταν ο Τσιλιανίδης και στα άκρα ήταν οι Μάσα (αριστερά) - Καλτσάς (δεξιά).

Από την άλλη, ο Τραϊανός Δέλλας προτίμησε κι αυτός το 4-2-3-1 με τον Κορμπούνοφ στο τέρμα και τους Κιβρακίδη - Μπιτόλο στα άκρα της άμυνας, με τους Λαζαρίδη και Κοντοέ να είναι στο κέντρο της άμυνας. Μπαχά με Ούμπιδες ήταν στο κέντρο, με τους Γροντή, Λημνιό και Βασιλείου να κινούνται πίσω από τον Λε Ταλέκ.

Το ματς

Το ματς ξεκίνησε με τον Αστέρα και τον Ατρόμητο να μπαίνουν ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Το ματς είχε αρκετές δυνατές μονομαχίες στο πρώτο μέρος και ύστερα από 10', όπου οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή στιγμή με την μπάλα να περνάει άουτ, οι Αρκάδες ήταν εντυπωσιακοί.

Στο 13' από κόρνερ ο Τσουκαλάς είδε την κεφαλιά του να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Τσιλιανίδης έκανε το 1-0 με σουτ έξω από την περιοχή.

Γενικά, Τσιλιανίδης, Ιωαννίδης, Μάσα και Καλτσάς είχαν πολύ καλές συνεργασίες, δημιουργώντας... πονοκεφάλους στην αντίπαλη άμυνα ουκ λίγες φορές. Από την άλλη, ο Ατρόμητος δεν μπορούσε να απειλήσει, με τον Δέλλα σίγουρα να πρέπει να σκέφτηκε τρόπους για το πως η ομάδα του θα είναι πιο δημιουργική.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας ξεκίνησε όπως και στο πρώτο μέρος ενώ ο Δέλλας έβαλε τους Ζησόπουλο (χειροκροτήθηκε από τον κόσμο που δεν ξέχασε την παρουσία του στο σύλλογο), Κατράνη και Ντιγκινί.

Ο Αστέρας στο δεύτερο μέρος είχαν μια καλή στιγμή στο 69' με το σουτ του Καλτσά από το γύρισμα του Γιαννούλη να φεύγει άουτ. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους είδαν τον Ούμπιδες να πιάνει ένα καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή, ο Κοσίτσκι απόκρουσε και στη συνέχεια ο Παπαδόπουλος δεν μπόρεσε να μπει στην πορεία της μπάλας.

Κι οι δύο τεχνικοί από το 65' και μετά προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές χρησιμοποιώντας όλους τους παίκτες που πήραν στην αποστολή τους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας: Αθανασιάδης (61' Κοσίτσκι), Μπέρτος (61' Ιγκόρ), Σεφίλ (77' Χαμντανί), Κουρμπέλης (89' Μακροστέργιος), Γιαννούλης (77' Κυριακόπουλος), Δημούτσος (83' Στανισάβλιεβιτς), Τσουκαλάς (61' Ιγκλέσιας), Τσιλιανίδης (77' Τσάβεζ), Μάσα (83'Νίκο Φερνάντεθ), Καλτσάς (83' Κώτσιρας), Ιωαννίδης (61' Γκοντό)

Ατρόμητος: Γκοργκούνοφ, Κοντοές (Ζησόπουλος), Μπιτόλο, Λαζαρίδης, Μπάχα (83' Κεϊτά), Ούμπιντες, Κιβρακίδης (77'Γκουγκούδης), Βασιλείου (77' Παπαδόπουλος), Λημνιός (46' Ντιγκινί), Γροντής (46' Κατράνης), Λε Ταλέκ (83' Μπαστακός)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα