Παίκτης του Ηρακλή και επίσημα ο Κούρος

Παίκτης του Ηρακλή και επίσημα ο Κούρος

Gazzetta team
Παίκτης του Ηρακλή και επίσημα ο Κούρος

bet365

Ο Αλέξανδρος Κούρος είναι και επίσημα παίκτης του Ηρακλή, υπογράφοντας το συμβόλαιο που του πρότεινε η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ήταν αναμενόμενο αλλά πλέον είναι και επίσημο με τον Αλέξανδρο Κούρο να είναι παίκτης του Ηρακλή για τα επόμενα δύο χρόνια.

Λίγο μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας των δύο πλευρών, ο παίκτης έγραψε στο λογαριασμό του στο facebook:

«Καλή αρχή και πάνω απ' όλα υγεία».

Η ανακοίνωση του «γηραιού»:

«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Κούρου. Ο 23χρονος αριστερός μπακ (γεννήθηκε στις 22 Αυγούστου 1993) υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας και εντάσσεται άμεσα στις προπονήσεις.

Ο Αλέξανδρος Κούρος, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Στη συνέχεια μεταπήδησε στα Αστέρια Δραπετσώνας και αμέσως μετά στον Πανιώνιο. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Ατρόμητος Αθηνών.

Αλέξανδρε, καλωσόρισες στην οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα