Παπαδόπουλος: «Παίκτης υψηλού επιπέδου ο Μάριν»

Παπαδόπουλος: «Παίκτης υψηλού επιπέδου ο Μάριν»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Παίκτης υψηλού επιπέδου ο Μάριν»

bet365

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αποθέωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Μάρκο Μάριν, τονίζοντας τόσο την τεχνική όσο και την ποιότητα του Γερμανού.

Αναλυτικά όσα ανέφερε με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Real News»:

«Γνωρίζω τον Μάριν και θεωρώ πραγματικά ότι είναι μια καλή προσθήκη για τον Ολυμπιακό. Είναι ποδοσφαιριστής υψηλού επιπέδου, που θα βοηθήσει σημαντικά και αμέσως τη νέα του ομάδα.

Μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στο γήπεδο, όμως νομίζω ότι το στοιχείο που τον ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους είναι η τεχνική του. Και σε ρόλο εξτρέμ, αλλά και ως δεκάρι, είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά και μαζί βοηθά τους συμπαίκτες του να εξελίσσονται στο παιχνίδι τους. Είναι γρήγορος, αλλά η άριστη τεχνική του είναι του μεγάλο του πλεονέκτημα και πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα ωφεληθεί πολύ από την απόκτησή του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα