Ανακοίνωσε Τζουζέπε Ρόσι η Θέλτα (pic)

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Τζουζέπε Ρόσι η Θέλτα (pic)

bet365

Την απόκτηση του Ιταλού σέντερ φορ, Τζουζέπε Ρόσι, ως ελεύθερο απ' τη Φιορεντίνα, ανακοίνωσε η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού, Θέλτα, μέσω twitter.

Την απόκτηση ενός σπουδαίου, αλλά εξαιρετικά άτυχου επιθετικού, ανακοίνωσε επίσημα αργά το βράδυ του Σαββάτου (27/8) η αντίπαλους του «τριφυλλιού» στους ομίλους του Europa League, Θέλτα, με τον Ιταλό Τζουζέπε Ρόσι να μένει ελεύθερος απ' τη Φιορεντίνα και να προστίθεται στο ρόστερ της ομάδας του Βίγκο.

Ο Ρόσι αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν 2015-16 στη Λεβάντε, ως δανεικός απ' την ιταλική ομάδα, στην οποία επέστρεψε με τη λήξη της χρονιάς. Οι «βιόλα» δεν τον υπολόγιζαν για τη σεζόν 2016-17 και τον άφησαν ελεύθερο, με τον Ρόσι να επιστρέφει στην Ισπανία, αυτή τη φορά για τη Θέλτα.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το διάστημα για το οποίο υπέγραψε στη Θέλτα και οι όροι της συμφωνίας, όμως συνιστά σε κάθε περίπτωση αναβάθμιση για το ρόστερ της. Σε 17 αγώνες απ' τον περασμένο Ιανουάριο ως το καλοκαίρι (1.160') σκόραρε 6 φορές, δείχνοντας να έχει αφήσει πίσω του τους σοβαρούς τραυματισμούς του παρελθόντος.

Στο παρελθόν έχει φορέσει εξάλλου τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Πάρμα, της Νιούκαστλ και της Βιγιαρεάλ.

Δείτε το tweet στον επίσημο λογαριασμό της ισπανικής ομάδας, με το οποίο αναφέρει την απόκτηση του Ιταλού φορ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα