Νίκη Βόλου - Βέροια 2-3

Νίκος Τσιώκος
Νίκη Βόλου - Βέροια 2-3

bet365

Η Βέροια έκλεψε τις εντυπώσεις στο εκτός έδρας φιλικό με τη Νίκη Βόλου, της οποίας επικράτησε με 2-3. Μίλιεβιτς, Βίτι, Άρτσε τα γκολ της «βασίλισσα το Βορρά».

Με πειστική εμφάνιση η Βέροια κατάφερε και επικράτησε με 2-3 της Νίκης Βόλου σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στη Μαγνησία. Η «βασίλισσα του Βορρά» ήταν καλύτερη των γηπεδούχων και σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ.

Καπετάνος και Σισοκό δεν μπόρεσαν να σκοράρουν στο 23' και στο 26, αντίστοιχα, κάτι που έπραξε ο Μίλιεβιτς στο 27', όταν έκανε τις προσποιήσεις και το σουτ από αριστερά για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ωστόσο, η Νίκη ισοφάρισε στην πρώτη καλή στιγμή της στο ματς με τον Κορέτα στο 38', ενώ οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν τον ίδιο ρυθμό έχοντας τις ευκαιρίες των Λινάρδου (40'), Ναβαλόφσκι (51'), Μπαλάφα (66'), Σαρπόνγκ (68'). Τελικά, το γκολ για την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη, που έκανε αλλαγές και δοκίμασε πρόσωπα, ήρθε στο 70', όταν ο Ασίγκμπα έβγαλε τη σέντρα και ο Βίτι σκόραρε με κεφαλιά.

Ο Ναβαλόφσκι δεν κατάφερε να βρει στόχο ούτε στο 80', κάτι που έπραξε με... γκολάρα ο Άρτσε στο 88', όταν ο μέσος της Βέροιας έκανε ωραία ατομική προσπάθεια και με δυνατό σουτ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μέτσι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 91', το οποίο κέρδισε ο Κάμπα, αφού ανατράπηκε από τον Λόπεζ.

Οι συνθέσεις

Νίκη Βόλου: Τζήμας (46' Γρηγοριάδης), Παπαγεωργίου, Δημολιός, Παρασκευαΐδης (46' Κόκκας), Ναουμίδης (46' Αργύρης), Τορεζάνι (46' Μέτσε), Παπαδήμας (46' Αλεξανδρής), Ματθαίου (76' Τσιανάκας), Βουρδάκης (73' Γκάμπας), Παπαδόπουλος (46' Τσιουρέλης), Κορέτα (81' Σφονδυλιάς).

Βέροια: Λόπεζ, Ασίγκμπα (75' Μαυριάς), Χαροντάκη (46' Ναβαλόβσκι), Μελίσσης, Σισοκό (61' Μαραγκός), Μπαλάφας, Παπαδόπουλος Ι. (46' Παπαστεριανός), Μίλιεβιτς (61' Κάλβο), Λινάρδος (61' Άρτσε), Καπετάνος (61' Βίτι), Σαρπόνγκ (75' Παπαδόπουλος Θ.).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα