Φιλική τριάρα σε Λεβαδειακό ο Πανιώνιος

Gazzetta team
Φιλική τριάρα σε Λεβαδειακό ο Πανιώνιος

bet365

Σκορ και θέαμα για τον Πανιώνιο με τους «κυανέρυθρους» να επικρατούν σε φιλικό παιχνίδι του Λεβαδειακού με 3-0.

Ένα ημίχρονο έφτανε για τον Πανιώνιο προκειμένου να κερδίσει και μάλιστα με ευρύ σκορ τον Λεβαδειακό σε φιλική αναμέτρηση. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν με 3-0 των Βοιωτών, πετυχαίνοντας και τα τρία τους τέρματα στο πρώτο μέρος, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Η 0μάδα του Μιόγεβιτς άνοιξε το σκορ μόλις στο 3' με τον Βουκελάτο να σκοράρει από κοντά. Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Καθάριο, ενώ πριν τελειώσει το ημίχρονο είχαν πετύχει και τρίτο με τον Ολαϊτάν στο 37'.

Στο δεύτερο μέρος δεν υπήρξε κάτι σημαντικό με τους γηπεδούχους να ρίχνουν τις στροφές και τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να κάνουν κάποια και τον Ενγκόγκ που χειροκροτήθηκε από τους περίπου 500 φιλάθλους που βρέθηκαν στη Νέα Σμύρνη, να βλέπει τη νέα του ομάδα να κερδίζει με άνεση τον αντίπαλό της.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννιώτης, Γκιοατά (46’ Ρισβάνης), Οικονόμου (71’ Πατσατζόγλου), Αντωνιάδης (46’ Τασουλής), Σιώπης, Κόρμπος (76’ Πινιώτης), Καθάριος (65’ Κρητικός), Μπεν, Βουκελάτος (83’ Κερασίδης), Βλάχος (46’ Αργυρόπουλος), Ολαϊτάν.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Ναμάσκο, Τριποτσέρης, Λουρένσο, Μουλόπουλος, Οβόν, Μαχαίρας, Γιακουμάκης, Μέντες, Μάντζιος, Σουμπίνιο (9’ Καραχάλιος), Βασιλείου.

Αγωνίστηκαν και οι: Παππάς, Σένκα, Μεντί, Καλτσάς, Μάγκας, Χατζηλάμπρος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα