Αυτό είναι το deal με Πουλίδο! (pic)

Αυτό είναι το deal με Πουλίδο! (pic)

Αυτό είναι το deal με Πουλίδο! (pic)

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με έγκυρες πηγές από Μεξικό θα εισπράξει το ποσό των 6.5 εκατ. ευρώ από Τσίβας. Στα 10 εκατ. δολάρια τα χρήματα που θα πάρει η Τίγκρες.

Τα ποσά δίνουν και παίρνουν για την υπόθεση του Πουλίδο. Με βάση νεότερες και έγκυρες πηγές από το Μεξικό ο Ολυμπιακός θα πάρει 6,5 εκατ. ευρώ από την μεταγραφή του στην Τσίβας και η Τίγκρες 10 εκατ. δολάρια. Το 50% των χρημάτων αυτών είναι διότι είχε έγγραφα στην διάθεσή της που της διασφάλιζαν τα... Ομοσπονδιακά δικαιώματα του παίκτη (σ.σ. οι Μεξικανοί τα αναφέρουν έτσι διότι δίχως το ΟΚ της Τίγκρες δεν μπορούσε να γίνει μεταγραφή του παίκτη στο Μεξικό και ενώ έπρεπε να πάρει πίσω την προσφυγή της στην FIFA) και το άλλο 50% για όλα τα υπόλοιπα δικαιώματά της.

Επίσης στα παραπάνω έρχεται να προστεθεί η πιθανότητα να μπει και ποσοστό μεταπώλησης, από το οποίο θα έχουν... μερίδιο και οι δύο σύλλογοι. Όπως και να έχει πάντως η μεταγραφή του Άλαν Πουλίδο θα κοστίσει πολλά χρήματα στην Τσίβας... Τόσο ώστε να γίνει η πιο ακριβή μεταγραφή ever στην χώρα! Βλέπετε πληρώνει δύο ομάδες... Δείτε στην Gallery τις τοπ μεταγραφές για το Μεξικό φυσικά.

Best of internet