Συμφωνία στα «πάγια», συζήτηση για τα μπόνους

Συμφωνία στα «πάγια», συζήτηση για τα μπόνους

Νίκος Αθανασίου
Συμφωνία στα «πάγια», συζήτηση για τα μπόνους

bet365

Ο Κρίστοφερ Σάμπα συμφώνησε την Παρασκευή στις fix ετήσιες απολαβές που πρότεινε ο Παναθηναϊκός και η συζήτηση των δύο πλευρών είναι, πλέον, για τα μπόνους. Σιγουριά για ολοκλήρωση του deal.

Ο Κρίστοφερ Σάμπα, ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, ήρθε την Παρασκευή στην Αθήνα για τις τελικές επαφές, δείγμα του πόσο «προχωρημένο» ήταν και είναι το deal. Ο Κογκολέζος θηριώδης αμυντικός και ο εκπρόσωπος του συμφώνησαν στην πρόταση του «τριφυλλιού» για τις πάγιες απολαβές που πλησιάζουν τις 350.000 ευρώ ετησίως, λίγο πιο κάτω από τα χρήματα που παίρνει ο Μολέδο δείγμα των ισορροπιών που θέλει να κρατήσει ο Στραματσόνι στα αποδυτήρια. Oι δύο πλευρές είναι αρκετά κοντά και για αυτό ο 32χρονος άσος πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ με τον εκπρόσωπό του.

Παρόλα αυτά οριστική συμφωνία δεν υπάρχει ακόμη, καθώς στο τραπέζι των συζητήσεων παραμένουν τα μπόνους συμμετοχών και επίτευξης στόχων που εξ' αρχής είχε αρκετά ανεβασμένα το «τριφύλλι» αλλά δεν έχουν ικανοποιήσει πλήρως την πλευρά του Σάμπα.

Παναθηναϊκός και ποδοσφαιριστής βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή και στο «πράσινο στρατόπεδο» είναι σίγουροι πως μέσα στο επόμενο 48ωρο θα βρεθεί η χρυσή τομή στις λεπτομέρειες και ο Σάμπα θα ξαναέρθει στην Αθήνα, αυτή την φορά για να περάσει από ιατρικά, να υπογράψει και να ξεκινήσει προπονήσεις στο Κορωπί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα