Ανακοίνωσε για τρία χρόνια τον Βιδάλ ο ΠΑΣ Γιάννινα

Gazzetta team
Ανακοίνωσε για τρία χρόνια τον Βιδάλ ο ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Ο Έκτορ Ίγκορ Βιδάλ ανακοινώθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα για τα επόμενα τρία χρόνια, με τον παίκτη να δηλώνει έτοιμος να ανταποκριθεί στις προσδοκίες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας διάρκειας τριών ετών με τον εικοσάχρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Hector Igor Vidal».

Ο Βιδάλ ανέφερε: «Με τη βοήθεια του Θεού, θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, τον Προπονητή και τη Διοίκηση του ΠΑΣ για την ευκαιρία που μου έδωσαν και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν από την πρώτη μέρα.

Είναι για μένα μεγάλη πρόκληση να αγωνιστώ σε μια ιστορική ομάδα που εδώ και χρόνια πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και φέτος αγωνίστηκε και στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Υπόσχομαι να αρπάξω την ευκαιρία αυτή, να δουλέψω σκληρά για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της νέας μου ομάδας και να βοηθήσω να πετύχουμε τους στόχους μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα