Είδε τον γιο του έπειτα από 13 χρόνια ο Μαραντόνα! (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Είδε τον γιο του έπειτα από 13 χρόνια ο Μαραντόνα! (pics)

bet365

Για πρώτη φορά έπειτα από το 2003 και δείχνοντας ξεκάθαρα πλέον πως τον αναγνωρίζει ως παιδί του, ο Ντιέγκο Μαραντόνα συναντήθηκε με τον 29χρονο γιο του, Ντιέγκο Τζούνιορ!

Η συνάντηση προγραμματίστηκε κρυφά από τη νυν σύντροφο του Αργεντινού θρύλου, Ρόσιο Ολίβια, ενώ, παρούσα στο δείπνο πατέρα και γιου, ήταν και η κόρη του Ντιέγκο, Τζάνα, η οποία έχει κλείσει τα 20 της χρόνια.

Ο Ντιέγκο Τζούνιορ είναι καρπός του σύντομου έρωτα του Μαραντόνα με την Κριστίνα Σινάγκρα, από το 1985, όταν τότε ο παλαίμαχος άσος αγωνιζόταν στη Νάπολι, ενώ, ακόμα και τη Τζάνα, αρχικά δεν ήθελε να την αναγνωρίσει ως παιδί του...

Με τον 29χρονο γιο του – για τον οποίο η απόφαση βγήκε μέσω δικαστηρίου, με τον Μαραντόνα να έχει αρνηθεί το τεστ DNA – είχαν βρεθεί τελευταία φορά πίσω στο 2003, σε ένα τουρνουά γκολφ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 55χρονος πρώην αστέρας του ποδοσφαίρου έχει άλλες δυο κόρες, τη Νταλμά 29 ετών και τη Τζιανίνα, 27ετών, των οποίων μητέρα είναι η πρώην σύζυγος του Αργεντινού, Κλόντια Βιγιαφάνε, ενώ και με την Βερόνικα Ογιέδα, έχει έναν γιο τριών ετών, ονόματι Ντιέγκο Φερνάντο.

Οι απόγονοι του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα ενδέχεται να είναι ακόμα περισσότεροι, από τη στιγμή που άλλες δυο γυναίκες ισχυρίζονται πως έχουν κάνει παιδιά μαζί του!

 

Τελευταία Νέα