Από Πέμπτη τα διαρκείας του Εργοτέλη

Από Πέμπτη τα διαρκείας του Εργοτέλη

Από την Πέμπτη (1/9) θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Εργοτέλη, όπως ανακοίνωσαν οι Κρητικοί την Παρασκευή (26/8).

Από Πέμπτη τα διαρκείας του Εργοτέλη

Μία νέα προσπάθεια για άμεση επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα έχει ξεκινήσει ο Εργοτέλης και σε αυτή θέλει να έχει τον κόσμο στο πλευρό του. Γι' αυτό και ανακοίνωσε πως από την Πέμπτη (1/9) θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 16 Σεπτεμβρίου. Όσον αφορά τις τιμές, αυτές κυμαίνονται από 50 έως 200 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη

Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας την προσεχή Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παραλάβουν τις κάρτες τους από τη γραμματεία του Συλλόγου στο Μαρτινέγκο, Δευτέρα-Σάββατο 09:00-22:00 (Νικολάου Πλαστήρα 1, τηλέφωνο 2810-222246).

Η διοίκηση του Συλλόγου, αναγνωρίζοντας τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, κατέληξε στις παρακάτω μειωμένες τιμές για τις θύρες του Παγκρητίου Σταδίου.

1. YELLOW-BLACK: 50€, ΘΥΡΑ 20

2. SILVER: 100€, ΘΥΡΑ 1

3. GOLD: 200€, ΘΥΡΑ 1 (ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ)

Η είσοδος για παιδιά έως 12 ετών θα είναι δωρεάν, εφόσον συνοδεύονται από ενήλικα.

Η τιμή των μεμονωμένων εισιτηρίων έχει οριστεί στα 5€ για τη Θύρα 20 και 10€ για τη Θύρα 1.

Οι παραπάνω τιμές των εισιτηρίων αφορούν όλους τους αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου.

Στο νέο ξεκίνημα του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, καλούμε όλους τους Εργοτελίτες και τις Εργοτελίτισσες, καθώς και το φίλαθλο κοινό του Ηρακλείου γενικότερα, να δείξουν για ακόμη μια φορά την αγάπη τους για το Σύλλογο, στηρίζοντας έμπρακτα αυτήν την προσπάθεια.

Best of internet