Κρίνεται άμεσα το μέλλον του Σιόβα

Κρίνεται άμεσα το μέλλον του Σιόβα

Δημήτρης Τομαράς
Κρίνεται άμεσα το μέλλον του Σιόβα

bet365

Ο ατζέντης του Δημήτρη Σιόβα μετέφερε στην διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σοβαρό ενδιαφέρον από εξωτερικό και το μέλλον του έμπειρου στόπερ κρίνεται μέσα στα προσεχή 24ωρα.

Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα όλα είναι πιθανά για τους στόπερ του Ολυμπιακού. Από το να φύγουν οι δύο της πρώτης γραμμής του ρόστερ μέχρι ακόμα και να... χαιρετήσουν και οι τρεις: Ντα Κόστα, Μποτία και Σιόβας. Τις τελευταίες ώρες έχουν αυξηθεί σοβαρά οι πιθανότητες της πώλησης του Δημήτρη Σιόβα.

Ο μάνατζερ του διεθνούς σέντερ μπακ έχει μεταφέρει προς την διοίκηση τα περί σοβαρού ενδιαφέροντος από τουλάχιστον δύο συλλόγους από την Ευρώπη (σ.σ. ο ένας μάλλον από Ισπανία). Στο παρελθόν ο Σιόβας έχει απασχολήσει ομάδες από Ιταλία, Ρωσία και ακόμα και Ισπανία. Οι ίδιες πηγές θέλουν την υπόθεσή του να κρίνεται οριστικά μέχρι την Δευτέρα. Ίσως βέβαια και πιο νωρίς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα