Deal και έρχεται Αθήνα ο Λέσκοτ!

Deal και έρχεται Αθήνα ο Λέσκοτ!

Γιώργος Τσακίρης
Deal και έρχεται Αθήνα ο Λέσκοτ!

bet365

Επιβεβαίωνονται οι πληροφορίες των Άγγλων για προχωρημένες επαφές της ΑΕΚ με τον Λέσκοτ, λόγος για προφορική συμφωνία που θα οριστικοποιηθεί με το ταξίδι του Άγγλου στη χώρα μας...

Οι εξελίξεις που αφορούν το ενδιαφέρον και την επιθυμία της ΑΕΚ να εντάξει στο δυναμικό της τον Τζολέον Λέσκοτ φαίνεται πως... τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα και έρχονται να επιβεβαιώσουν σε απόλυτο βαθμό την πληροφόρηση που έχουν και έδιναν νωρίτερα τα βρετανικά ΜΜΕ σύμφωνα με τα οποία υπάρχουν προχωρημένες επαφές των Κιτρινόμαυρων με την πλευρά του πρώην διεθνούς Άγγλου αμυντικού.

Κι αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως από την Ένωση τονίζεται πως δεν αποκλείεται αύριο να ταξιδέψει στη χώρα μας ο Λέσκοτ προκειμένου να... πατήσουν γκάζι στις διαπραγματεύσεις και να τελειώσουν το θέμα με σκοπό την επίτευξη συμφωνίας (που σύμφωνα με πληροφορίες έχει προφορικά επιτευχθεί) για συνεργασία μεταξύ των δυο πλευρών προς ικανοποίηση του Τιμούρ Κετσπάγια που έχει ζητήσει πολλές φορές και με μεγάλη επιμονή την ενίσχυση του ρόστερ στο κέντρο της άμυνας...

Αν και εφόσον πάνε όλα καλά όπως για παράδειγμα έχει γίνει έως τώρα σε προφορικό επίπεδο είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει η ΑΕΚ στην έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων για να κάνει άμεσα (αύριο κιόλας επαναλαμβάνουμε) το ταξίδι από την Αγγλία στην Ελλάδα για να προχωρήσουν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στο τελικό (σε έγγραφο) deal της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή.

Προφανώς η χαρά του Γεωργιανού τεχνικού θα είναι μεγαλύτερη αν καταφέρει να προσθέσει στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης (στην Γουλβς) και γνωρίζει πολύ καλά πόσα θα κερδίσει από αυτόν ο ίδιος και η ομάδα φυσικά. Άλλωστε αν όλα εξελιχθούν ομαλά και οι δυο πλευρές καταλήξουν σε συμφωνία τότε πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα τέτοιο deal θα έχει ο προπονητής της ΑΕΚ και η καθοριστική επαφή που είχε μαζί του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα