Ίβιτς: «Στόχος μας η νίκη σε κάθε ματς»

Ίβιτς: «Στόχος μας η νίκη σε κάθε ματς»

Gazzetta team
Ίβιτς: «Στόχος μας η νίκη σε κάθε ματς»

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς είδε με «καλό μάτι» την κλήρωση του ΠΑΟΚ, αφού υπήρχαν κι άλλοι όμιλοι με πραγματικά θηρία. Γι’ αυτό και δηλώνει αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας του.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε στο επίσημο site της ΠΑΕ για την κλήρωση, που έφερε την ομάδα του αντιμέτωπη σε Φιορεντίνα, Σλόβαν Λίμπερετς, Καραμπάχ.

«Το Europa League είναι μια διοργάνωση που γίνεται συνεχώς καλύτερη και έχει πολλούς και ισχυρούς συλλόγους. Βλέποντας συνολικά την κλήρωση, υπάρχουν και όμιλοι που είναι πιο δυνατοί», ήταν το πρώτο σχόλιο του Σέρβου τεχνικού.

«Είναι ένας όμιλος που σε γενικές γραμμές μας αφήνει ικανοποιημένους και θα παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι για να φεύγουμε νικητές από το γήπεδο και να είμαστε μία από τις δύο ομάδες που θα πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση», πρόσθεσε ο Βλάνταν Ίβιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα