Προφορική συμφωνία με Καρντόσο και... λίφτινγκ στο ρόστερ

Προφορική συμφωνία με Καρντόσο και... λίφτινγκ στο ρόστερ

Δημήτρης Τομαράς
Προφορική συμφωνία με Καρντόσο και... λίφτινγκ στο ρόστερ

bet365

Καρντόσο in, Πουλίδο out... Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για την απόκτηση του Παραγουανού που έρχεται άμεσα στην Αθήνα. Τι λένε οι Πειραιώτες. Ενδεχομένο πώλησης Μιλιβόγιεβιτς και όχι μόνο...

Από χθες όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι ο Παραγουανός φορ θα πιάσει Λιμάνι. Σήμερα ήρθαν και οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της Τραμπζονσπόρ για να δώσουν και πιο επίσημη μορφή σε αυτήν την επιβεβαίωση.

Οι τελευταίες πληροφορίες μιλούν για προφορική συμφωνία του Όσκαρ Καρντόσο με τον Ολυμπιακό και πως μένει να... ξεμπερδέψει ο παίκτης με τον τουρκικό σύλλογο. Οι ίδιες πηγές θέλουν τον έμπειρο άσο να έρχεται άμεσα Αθήνα (σ.σ. γίνεται λόγος ακόμα και για σήμερα) με τουλάχιστον δύο μάνατζέρ του για το επίσημο πια deal. Αυτό που αναφέρεται από τον πρωταθλητή πάντως είναι ότι δεν υπάρχει για σήμερα θέμα άφιξής του. Διαψεύδουν δηλαδή στο Λιμάνι πως θα αφιχθεί απόψε αλλά αλλά όχι τα περί προσπάθειας συμφωνίας και ύπαρξης καλού κλίματος ανάμεσα στις δύο πλευρές. Σε Τουρκία και Παραγουάη επιμένουν πάντως για τα καλά για τον Καρντόσο.

Την ίδια στιγμή ο Άλαν Πουλίδο φαίνεται πως μετράει τα τελευταία του 24ωρα στην ομάδα, καθώς κατά 99% θα πουληθεί. Μην συνέβη και ήδη... Στο σκέλος των στόπερ σας έχουμε ήδη γράψει πως και ο Μποτία έχει μπει στο... κόλπο για πώληση. Έτσι για αλλιώς στο Λιμάνι πήγαιναν για Ιλόρι + έναν ακόμα σέντερ μπακ. Από εκεί και πέρα... παίζεται το εάν θα φύγει ο Ντα Κόστα ή ο Σιόβας. Προφανώς δεν γίνεται να πουν... αντίο και οι δύο.

Ως προς τον άξονα - όπως μεταφέραμε από χθες επίσης - ο Τιοτέ προορίζεται για αντί-Μιλιβόγιεβιτς. Εδώ και τουλάχιστον δύο 24ωρα διαφαίνεται πιθανή πώληση του Σέρβου είτε σε Μπενφίκα είτε σε Τουρκία. Μπορεί ακόμα και σε ομάδα - έκπληξη... Ως προς την επίθεση ένας εκ των Σεμπά - Πάρντο είναι υποψήφιος για παραχώρηση. Πιο πιθανό του Σεμπά. Επιπροσθέτως υπάρχει και ο Ιντέγιε, που κυρίως λόγω της εικόνας του θα γίνει προσπάθεια να φύγει. Τέλος σχετικά με την υπόθεση Νιλμάρ μπορεί να έχει μπει... φρένο, ωστόσο δεν αποκλείεται να έχουμε να κάνουμε με κίνηση τακτικής και νέα αναμονή από Ολυμπιακό. Νιλμάρ είναι αυτός... Μπορεί στο τέλος να αλλάξουν πάλι τα δεδομένα και εν τέλει να κλείσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα