Παπαδόπουλος: «Θα τα καταφέρουμε» (pics)

Παπαδόπουλος: «Θα τα καταφέρουμε» (pics)

Το ΔΣ της ΠΑΕ Βέροια παρέθεσε δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με τον νέο ιδιοκτήτη, Κώστα Παπαδόπουλο, να εμφανίζεται αισιόδοξος ότι θα ξεπεραστούν οι προκλήσεις.

Παπαδόπουλος: «Θα τα καταφέρουμε» (pics)

Σε οικογενειακό κλίμα έγινε το δείπνο που παρέθεσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Βέροια σε τεχνικό τιμ, ποδοσφαιριστές και προσωπικό του ποδοσφαιρικού τμήματος. Παρόντες ήταν τα μέλη της της διοίκησης, όπως και ο νέος ιδιοκτήτης και πρόεδρος, Κώστας Παπαδόπουλος.

Μάλιστα, μίλησε στους παρευρισκόμενους για τη νέα προσπάθεια και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα ξεπεραστούν όλες οι προκλήσεις που υπάρχουν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. «Μπροστά μας έχουμε μια δύσκολη χρονιά.

Οι προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε όλοι μας είναι πολλές. Εσείς στο αγωνιστικό κι εμείς στο διοικητικό και οργανωτικό κομμάτι. Όμως, είμαι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρουμε. Από τη στιγμή που βρίσκεστε στη Βέροια είναι αυτονόητο ότι απολαμβάνετε της πλήρους εμπιστοσύνης μας.

Αυτό που ζητώ απ' όλους σας είναι να μείνετε προσηλωμένοι σε αυτό που κάνετε, να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και να είστε σίγουροι ότι ως διοίκηση θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να έχουμε μια πετυχημένη, απ' όλες τις απόψεις, σεζόν. Καλή χρονιά να έχουμε», ανέφερε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Best of internet