Στόιλοφ στο gazzetta.gr: «Ο Ολυμπιακός ξεχωρίζει από τον όμιλο μας»

Στόιλοφ στο gazzetta.gr: «Ο Ολυμπιακός ξεχωρίζει από τον όμιλο μας»

Στόιλοφ στο gazzetta.gr: «Ο Ολυμπιακός ξεχωρίζει από τον όμιλο μας»

bet365

Ο Βούλγαρος προπονητής της Αστάνα, Στάνιμιρ Στόιλοφ σχολίασε στο gazzetta.gr την κλήρωση της ομάδας του στους ομίλους του Europa League χαρακτηρίζοντας τον Ολυμπιακό ως φαβορί.

Η Αστάνα από το Καζακστάν φαντάζει ως το απόλυτο αουτσάιντερ στον Β΄ Όμιλο του Europa League, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με Ολυμπιακό, ΑΠΟΕΛ και Γιουνγκ Μπόις.

Οι Καζάκοι, έγραψαν πέρυσι ιστορία καθώς έγιναν η πρώτη ομάδα της χώρας που πήραν μέρος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Φέτος, δεν κατάφεραν να επαναλάβουν την συγκεκριμένη επιτυχία, καθώς αποκλείστηκαν από την Σέλτικ στον Γ΄ Προκριματικό Γύρο (1-1, 2-1). Για να φτάσουν στα γκρουπ του Europa League απέκλεισαν την Μπάτε Μπορίσοφ (2-0, 2-2).

Ο Στάνιμιρ Στοίλοφ, ο οποίος θεωρείται αναμορφωτής της Αστάνα, οδηγώντας την σε δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο, αλλά και την παρουσία της στο Τσάμπιονς Λιγκ μίλησε στο gazzetta.gr για την κλήρωση χαρακτηρίζοντας τον Ολυμπιακό ως το μεγάλο φαβορί.

«Η παρουσία μας στον Β΄ όμιλο του Europa League αποτελεί μεγάλη πρόκληση για μας.

Θεωρώ πως η ομάδα που ξεχωρίζει από τον όμιλο είναι ο Ολυμπιακός. Είναι προφανές πως πρόκειται για το φαβορί, αφού είναι και η πιο γνωστή ομάδα του γκρουπ.

Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό προκειμένου να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας και να εκπροσωπήσουμε με εντιμότητα το Καζακστάν.

Θέλουμε να δείξει η ομάδα μας καλή εικόνα στα ματς».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα