«Και γ@μώ τις κληρώσεις!»

Χρήστος Κιούσης Χρήστος Κιούσης
«Και γ@μώ τις κληρώσεις!»

bet365

Δεν ξέρω αν μόνο εγώ χαίρομαι, αλλά η κλήρωση είναι ό,τι πρέπει για να νιώσει ο Panathinaikos ότι επιστρέφει στα ευρωπαϊκά σαλόνια, παίζοντας μερικά ωραία ντέρμπι σε όμορφες Europa League βραδιές !

Είμαι ενθουσιασμένος που θα αποφύγουμε άγνωστους προορισμούς στην πρώην Σοβιετική Ενωση και γενικά στο ανατολικό μπλοκ. Δεν ήθελα τούρκικη ομάδα γιατί θα υπήρχε περιττή πόλωση και φυσικά δεν είχα όρεξη να έχουμε περιπέτειες με Μάντσεστερ των Μουρίνιο, Ζλάταν , Πογκμπά κλπ

Πάμε για ωραία ευρωπαϊκά ταξίδια σε Ολλανδία, Ισπανία και Βέλγιο, σίγουρος πως οι παίκτες μας δε θα υποτιμήσουν Αγιαξ, Θέλτα και Σταντάρ. Αντίθετα θα θελήσουν να δώσουν το κάτι παραπάνω, παίζοντας στα εύφορα δυτικοευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά γήπεδα. Αλλά και στη Λεωφόρο ο κόσμος θα φτιαχτεί να δει τρία ευρωπαϊκά ντέρμπι υπό κανονικές συνθήκες και ασημάδευτες διαιτησίες επιτέλους. Γι αυτό είχαν ξενερώσει τόσο πολύ περίσυ οι πράσινοι οπαδοί. Γιατί έπρεπε μια ολόκληρη σεζόν να ανέχονται τον κάθε καμικάζι να έρχεται και να σφυρίζει ό,τι νά 'ναι, χωρίς μια μεσοβδόμαδη ανάπαυση των ματιών και των εγκεφάλων τους.

Δεν είμαστε το φαβορί για πρόκριση προφανώς, αλλά δεν ήθελα ούτε Αστάνες, ούτε “κουμπάρους”, ούτε λοιπούς υποτίθεται αδύναμους. Τους μόνους που ζηλεύω, είναι τους φίλους ΠΑΟΚτζήδες για το υπέροχο ταξίδι στη Φλωρεντία. Η ομάδα φαβορί στον όμιλό μας κατ' εμέ είναι η Θέλτα, αλλά όχι το απόλυτο φαβορί, που δεν μπορεί να χάσει.

Μετά τη χτεσινή πρόκριση και τη συνέντευξη Στραματσόνι που άκουσα, το πλάνο είναι πιο σαφές. Κόμπακτ πρώτα ημίχρονα θα περιμένουμε από τον Παναθηναικό των τριών μπακ και θα ψάχνει αποτελέσματα στα δεύτερα ημίχρονα, όπου θα βλέπουμε συμμετοχές του πολύτιμου Λέτο. Χρειάζεται επειγόντως περισσότερο τάισμα του Μπεργκ, που σημαίνει περισσότερο παιχνίδι να περνάει από Λεντέσμα, Μέστο, Γουακάσο, Λουντ, Βιγιαφάνιες και Χουλτ και λιγότερο από τον Ζέκα, ο οποίος κάνει χίλια πράγματα στο γήπεδο, αλλά είναι τσακωμένος προς το παρόν με τις εύστοχες πάσες.

Σωστά ψάχνουμε για έξτρα μπακ κατά τη γνώμη μου, αλλά πιστεύω ότι είναι απαραίτητος κι ένας ακόμα τερματοφύλακας πρώτης γραμμής , γιατί σε περίπτωση τραυματισμών και τιμωριών κινδυνεύει το οικοδόμημα από το 1.

Για το χτεσινό ματς τι να πω... Ανόητο πρώτο ημίχρονο, πολύ παθητικό, απέναντι σε έναν αντίπαλο πιεστικό, αλλά αφερέγγυο πίσω. Μόλις διόρθωσε πράγματα ο Στραματσόνι και μπράβο του, ο Παναθηναϊκός πήρε το κέντρο, ο Λέτο έκανε λίγο χαζούς όλους τους μπακ της Μπρόντμπι κι αν είχαν περάσει και δυο τρεις κάθετες πάσες στον Μπεργκ, η νίκη ήταν σίγουρη. Σπουδαία εμφάνιση από Γουακάσο, έναν τρεχαλατζή που ξέρει μπάλα, Χουλτ, Λουντ και φυσικά το αντι-πουλέν μου τον Ιβάνοφ που με εξέθεσε προς μεγάλη μου ευχαρίστηση. Θα θυμήσω απλά στους λάτρεις του, ότι ο στόπερ μπορεί να παίξει άριστα και να μην είναι αρκετός για τη νίκη, μπορεί να κάνει όμως μια “κουνελιά” και να κρεμάσει μια τέλεια βραδιά! Hope not...

Αν επιμείνει ο Στραματσόνι σε σχήμα με τρία μπακ τότε οι σημαντικότεροι επιθετικά παίκτες μας είναι οι πλάγιοι μπακ ενώ ο Μπεργκ χρειάζεται οπωσδήποτε παίκτη δίπλα του, κοντά του.

Το κυριότερο είναι ότι είμαστε Panathinaikos κι ότι οι Πέμπτες μας θα έχουν πράσινο χρώμα. Τί ομορφότερο;

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χρήστος Κιούσης
Χρήστος Κιούσης

Ο Χρήστος Κιούσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά ζει κι εργάζεται στην Θεσσαλονίκη από το 1997. Σπούδασε Κινηματογράφο και Τηλεόραση στη Σχολή Σταυράκου και digital marketing. Mιλάει Αγγλικά κάθε μέρα, Γερμανικά όποτε τα θυμηθεί και Ιταλικά στις διακοπές κυρίως αν χρειαστεί να παραγγείλει φαγητό στην Ιταλία. Εργάζεται σε τηλεοπτικές παραγωγές από το 1994. Συμπαρουσιάζει τη σατιρική εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1 και το "Βινύλιο" στο ίδιο κανάλι.

Είναι φίλαθλος από μικρός και πατέρας τριών υπέροχων παιδιών. Έχει παίξει μπάσκετ ως νέος με επιεικώς μέτριες επιδόσεις και τένις ως μεσήλικας με ακόμα πιο φτωχά αποτελέσματα. Του αρέσουν το γράψιμο, οι συνεντεύξεις, το ραδιόφωνο, η παραγωγή τηλεοπτικού περιεχομένου και τα ταξίδια κι ελπίζει μια μέρα, να μπορέσει να τα συνδυάσει όλα επαγγελματικά.