O Ιβανόφ απάντησε και για τον Μπέργκ και ο Panathinaikos επέστρεψε στο σπίτι του!

O Ιβανόφ απάντησε και για τον Μπέργκ και ο Panathinaikos επέστρεψε στο σπίτι του!

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
O Ιβανόφ απάντησε και για τον Μπέργκ και ο Panathinaikos επέστρεψε στο σπίτι του!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την γκολάρα του Ιβανόφ, την σπουδαία εμφάνιση του Γουακάσο και των αλλαγών του Στραματσόνι , την απάντηση που πήρε στο γήπεδο η Μπρόντμπι και την επιστροφή του Panathinaikos στο σπίτι του!

Φώναζαν , φωναζαν, έλεγαν διάφορα για τον Μπέργκ, ο προπονητής τους έπεσε πολύ χαμηλά και τελικά αυτό που είπε ήταν για την δική του ομάδα. Ο Μπέργκ είχε θέση στο γήπεδο. Η δική του ομάδα, η Μπρόντμπι δεν είχε καμία θέση στο γήπεδο και ήταν πολύ λίγη, ελάχιστη για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Οι απαντήσεις από τον Στραματσόνι και τους παίκτες δόθηκαν στο γήπεδο και ο Ιβανόφ με την κεφαλιά του έστειλε πιο νωρίς στα ……ντους τους παίκτες της Μπρόντμπι , τον προπονητή τους και τους παράγοντες της ομάδας , οι οποίοι μία εβδομάδα τώρα ξέφυγαν τόσο, όσο καμία ομάδα , από τις πολλές που έχει αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τόσα χρόνια στην Ευρώπη. Ξεπέρασαν κάθε όριο και αυτοί και οι οπαδοί τους με το εμετικό πανό, που κρέμασαν χθες και με εντολή της ΟΥΕΦΑ αποσύρθηκε στο ημίχρονο.

Ο Panathinaikos επέστρεψε και πάλι στην Ευρώπη εκεί, που είναι μακράν της δεύτερης η πιο πετυχημένη Ελληνική ομάδα σε διακρίσεις. Η πρόκριση-υποχρέωση ήρθε τελικά σχετικά άνετα. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα δεν πάταγε καλά, διότι ήταν σε κακή βραδυά ο Λεντέσμα, ο Ζέκα, ο Ιμπάρμπο και ο Μπέργκ. Ετσι ένας Γουακάσο δεν έφθανε και το γκολ ήρθε για την Μπρόντμπι, που άρχισε να ελπίζει.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως , εμφανίστηκε άλλη ομάδα στο γήπεδο. Η παρουσία του Λέτο αντί του Ιμπάρμπο(είχε και δοκάρι στο πρώτο μέρος σε τετ-α-τετ) βοήθησε πολύ τον Μπέργκ, αλλά και την υπόλοιπη ομάδα να ανέβει μέτρα στο γήπεδο. Ο Λέτο ήταν πολύ καλός προκαλούσε τον πανικό στην άμυνα των Δανών, κέρδισε φάουλ και κόρνερ. Από μία τέτοια στημένη φάση ο Λουντ έκανε ιδανική σέντρα και ο Ιβανόφ με κίνηση …σέντερ-φορ «κάρφωσε» την μπάλα στην γωνία έκανε το 1-1 και έστειλε τον Παναθηναϊκό οριστικά στους ομίλους και τους Δανούς στο σπίτι τους.

Ο Ιβανόφ είναι άλλη μία απόδειξη , ότι εδώ στην Ελλάδα βιαζόμαστε να κρίνουμε αν ένας παίκτης δεν αρχίσει καλά την χρονιά. Ακουσε τα μύρια, όσα όλο το καλοκαίρι , λόγω των προβληματικών εμφανίσεων του, αλλά το μόνο που ήθελε ήταν ρυθμό. Τώρα, που τον βρίσκει δείχνει ποιος είναι. Χθες ήταν εκ των κορυφαίων. Όχι διότι έβαλε το γκολ μόνο, αλλά και διότι ήταν απροσπέλαστος στην άμυνα και στο πρώτο ημίχρονο στο 0-0 έσωσε βέβαιο γκολ (κάλυψε τον Στιλ στο μοναδικό του λάθος στο παιχνίδι), πάνω στην γραμμή.

Η μεταμόρφωση του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο έχει την υπογραφή του Στραματσόνι. Εκτός από τον Λέτο λίγο αργότερα έβαλε και τον Λουντ στο παιχνίδι, αντί του Λεντέσμα. Αυτό ήταν. Ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε και οι Δανοί …εξαφανίστηκαν. Μετά το 1-1, όλα ήταν διαδικαστικά.

Αυτός ο Γουακάσο ήταν απίστευτος σε όλο το ματς. Μεγάλο εργαλείο, σπουδαία μεταγραφή με πολλά τρεξίματα στο κέντρο, όσο περνάει ο καιρός, τόσο ανεβάζει την απόδοσή του. Στο κακό πρώτο ημίχρονο του Παναθηναϊκού ήταν αυτός, που κράτησε όρθια την ομάδα μαζί με τον Ιβανόφ.

Ο φετινός Παναθηναϊκός έχει πολύ καλό ρόστερ και με παίκτες, που κάνουν την διαφορά. Οι μεταγραφές με την μία έβαλαν σφραγίδα. Στην Σουηδία σκόραρε ο Ιμπάρμπο κόντρα στην ΑΙΚ , στην Λεωφόρο με την Μπρόντμπι έβαλε γκολ ο Λεντέσμα, χθες σκόραρε ο Ιβανόφ. Τις επόμενες ημέρες θα ενισχυθεί και άλλο η ομάδα και μπορεί να παρουσιαστεί ακόμα πιο πλήρης στους ομίλους. Εκεί που πλέον στόχος είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.