Ανεβαίνει και «κλείνει» Σάμπα!

Ανεβαίνει και «κλείνει» Σάμπα!

Ανεβαίνει και «κλείνει» Σάμπα!

Ο Παναθηναϊκός θα καταθέσει την Παρασκευή νέα βελτιωμένη πρόταση στον Σάμπα και υπάρχει αισιοδοξία πως ο παίκτης θα ντυθεί άμεσα στα πράσινα!   

Η πρόκριση φέρνει μεταγραφές και στο προσκήνιο βρίσκεται ο Κριστοφερ Σαμπα. Όπως έχουμε αποκαλύψει ο θηριώδης στόπερ είναι στο κάδρο του τριφυλλιού εδώ και καιρό και το θέμα πηγαίνει πολύ καλά. Οι δυο πλευρές έχουν βρει σημείο επαφής και μετά το... τσεκ ιν στους ομίλους θα έχουμε εξελίξεις. Αυτό εξάλλου περίμεναν στο «τριφύλλι» πριν την οριστική υπέρβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να καταθέσει την Παρασκευή νέα, βελτιωμένη πρόταση και υπάρχει αισιοδοξία πως η απάντηση θα είναι θετική, ώστε ο παίκτης να... ντυθεί άμεσα στα πράσινα. 

Η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο και αφού ήρθε η πρόκριση στους ομίλους του Europa, αναμένεται να γίνει η υπέρβαση που χρειάζεται για να τελειώσει θετικά το όλο θέμα. Μάλιστα, υπάρχει πίστη πως οι εξελίξεις θα είναι άμεσες, με τον Σάμπα να δίνει το «ΟΚ» και να ολοκληρώνεται η μεταγραφή του στο «τριφύλλι».

Best of internet