Σάκχοφ: «Πιο δυνατοί από παιχνίδι σε παιχνίδι»

Σάκχοφ: «Πιο δυνατοί από παιχνίδι σε παιχνίδι»

Σάκχοφ: «Πιο δυνατοί από παιχνίδι σε παιχνίδι»

bet365

Ο Εβγκέν Σάκχοφ τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να βελτιωθεί και να εμφανιστεί πιο δυνατός από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Στις πρώτες εντυπώσεις του, την πρόκριση και την προσαρμογή του στον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Εβγκέν Σάκχοφ στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova. Ο Ουκρανός μέσος τόνισε ότι ο «Δικέφαλος» του Βορρά προσπαθεί να βελτιωθεί και να εμφανιστεί πιο δυνατός από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για τις εντυπώσεις του από το παιχνίδι και την πρόκριση: «Στο πρώτο παιχνίδι, ήμασταν λίγο μουδιασμένοι στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ανοιχτήκαμε και βάλαμε δύο γκολ. Και τα δύο παιχνίδια ήταν δυνατά. Κοιτάμε να βελτιωθούμε και να προχωρήσουμε».

Για το αν η πρόκριση αυτή αφήνει πίσω την απογοήτευση από τον αποκλεισμό από τον Αγιαξ: «Η απογοήτευση έμεινε, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε. Δε μπορούμε να συγκρίνουμε τα παιχνίδια. Με τον Άγιαξ παίξαμε περισσότερο αμυντικά, με αντεπιθέσεις, αλλά αν είχαμε ευστοχήσει στις ευκαιρίες θα προκρινόμασταν εμείς».

Για το πρωτάθλημα που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα και την ετοιμότητα της ομάδας αυτή τη στιγμή: «Εμείς από παιχνίδι σε παιχνίδι παίζουμε πιο δυνατά. Στο μέλλον θα υπάρχει περισσότερη συνεννόηση μεταξύ μας μέσα στο γήπεδο».

Για την προσαρμογή του στον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα: «Αισθάνομαι πολύ καλά, αλλά χρειάζεται χρόνος για να προσαρμοστώ. Είναι μια φυσική διαδικασία, θα κοιτάξω να προχωρήσω μπροστά».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα