Βγήκε το βούλευμα, έκπτωτος ο Γκιρτζίκης!

Βγήκε το βούλευμα, έκπτωτος ο Γκιρτζίκης!

Βγήκε το βούλευμα, έκπτωτος ο Γκιρτζίκης!

Ραγδαίες εξελίξεις για ΕΠΟ και Γκιρτζίκη, καθώς εκδόθηκε το βούλευμα από το Συμβούλιο Εφετών, γεγονός που καθιστά τον πρόεδρο της ΕΠΟ και όλους τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους έκπτωτους!

Όπως προκύπτει λοιπόν από την τελευταία πληροφόρηση εκδόθηκε το βούλευμα από το Συμβούλιο Εφετών, το οποίο παραπέμπει τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη σε δίκη, σε βαθμό κακουργήματος με την κατηγορία της απιστίας. Σε δίκη παραπέμπονται επίσης άλλα πέντε μέλη της σημερινής Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, καθώς και πρώην μέλη των ΔΣ της ΕΠΟ από το 2005 έως το 2013.
 
Πρόκειται για την περίφημη υπόθεση κάρτας υγείας, για την οποία σύμφωνα με τη δικαιοσύνη ζημιώθηκε η περιουσία της ΕΠΟ κατά 29 εκατ. ευρώ. Το βούλευμα άμεσα θα επιδοθεί στην ΕΠΟ και σύμφωνα με νομικούς κύκλους όσοι παραπέμπονται σε δίκη δεν έχουν κανέναν ένδικο μέσο για να το προσβάλλουν. Ο μόνος που μπορεί να κάνει αίτηση αναίρεσης είναι ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και η αίτηση αναίρεσης αυτή, εάν γίνει, θα αφορά πρόσωπα που δεν παραπέμπονται σε δίκη αλλά εμπλέκονται στην υπόθεση. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι εκείνοι που παραπέμπονται θα κηρυχθούν έκπτωτοι και άρα ο Γκιρτζίκης δεν θα έχει το δικαίωμα να λάβει μέρος στις εκλογές της ΕΠΟ την 1η Οκτωβρίου. Το βούλευμα αναμένεται να κοινοποιηθεί στους κατηγορούμενους το αργότερο μέχρι την Δευτέρα.
 
Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι είναι οι: Βαγγέλης Τοπολιάτης (αναπληρωτής πρόεδρος), Βαγγέλης Μαζαράκης (β’ αντιπρόεδρος), Γιώργος Καραμελίδης (μέλος και πρόεδρος της ΚΕΔ), Γιάννης Οικονομίδης (μέλος), Νίκο Προύντζος (μέλος) και Σπύρος Καλογιάννης (μέλος και μέχρι πρόσφατα πρόεδρος της Football League καθώς τον διαδέχθηκε ο Στέλιος Σφακιανάκης).

Best of internet