«Ο Καρντόσο απέρριψε Μεξικό και κλείνει Ολυμπιακό»

«Ο Καρντόσο απέρριψε Μεξικό και κλείνει Ολυμπιακό»

Δημήτρης Τομαράς
«Ο Καρντόσο απέρριψε Μεξικό και κλείνει Ολυμπιακό»

bet365

Τουρκικές πηγές εμφανίζουν τον Όσκαρ Καρντόσο ήδη κλεισμένο στον Ολυμπιακό, έχοντας απορρίψει με ξεκάθαρο τρόπο την προοπτική του Μεξικού.

Ότι ο Ολυμπιακός προσπαθεί να βρει την περίπτωση του Καρντόσο σε καλό δρόμο, έχοντας ουσιαστικές πιθανότητες, είναι γνωστό. Οι Τούρκοι την Πέμπτη προχωρούν ένα βήμα παραπέρα.

Τονίζοντας πως ο έμπειρος φορ είναι έτοιμος να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιό του στην γειτονική χώρα, πως έχει γίνει ήδη το deal με τους Πειραιώτες και ότι ετοιμάζεται να μεταβεί λίαν συντόμως στην Ελλάδα. Επίσης πως απέρριψε και πρόταση από το Μεξικό αλλά και από το MLS καθώς ήθελε να συνεχίσει στην Ευρώπη. Ως προς το ερυθρόλευκο συμβόλαιό του οι Τούρκοι σημειώνουν πως οι αποδοχές του για τα δεδομένα του και την ηλικία του είναι πολύ καλές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα