Επίθεση της «Θύρας 10» στον Παπαθανασάκη

Gazzetta team
Επίθεση της «Θύρας 10» στον Παπαθανασάκη

bet365

Νέα επίθεση των οργανωμένων του Ηρακλή κατά της διοίκησης Παπαθανασάκη...


Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αυτόνομης Θύρας 10:

«Όλα αυτά, τα πολλά, χρόνια της διοικητικής ανυπαρξίας στον ποδοσφαιρικό ΗΡΑΚΛΗ έχουμε εισάγει στη καθημερινότητα μας λέξεις όπως προσφυγή, αδειοδότηση, οικονομική στενότητα, έχουμε εισάγει το συναίσθημα της αγωνίας η οποία κάθε Μάιο «κορυφώνεται», βιώνουμε δηλαδή το μαρτύριο του Σίσυφου χωρίς να βλέπουμε κάποια προοπτική σωτηρίας. Όλα αυτά τα κάναμε με ψηλά το κεφάλι, θυσιάζοντας εύκολες λύσεις στο βωμό της αξιοπρέπειας του συλλόγου.

Ο απατεώνας όμως που διοικεί τον ΗΡΑΚΛΗ και οι μπροστινοί του αποφάσισαν να χτυπήσουν εκεί που πονάμε. Αφού καθημερινά βάζουν και από ένα λιθαράκι στη διάλυση της ΠΑΕ, αφού παραμυθιάζουν κόσμο και παράγοντες λέγοντας ότι δήθεν πουλάν τον ΗΡΑΚΛΗ ζητώντας εκατομμύρια τα οποία ουδέποτε μπήκαν στην ομάδα, αφού κοροϊδεύουν παίκτες και τεχνική ηγεσία, πλέον προσχωρούν ένα βήμα παραπέρα. Συντάχθηκαν και συντάσσονται πλήρως με την εγκληματική οργάνωση η οποία πριν μερικά χρόνια βύθισε τον ΗΡΑΚΛΗ στα τάρταρα, προσπαθώντας να αφαιρέσουν τον μοναδικό τίτλο που έχουμε κερδίσει αυτά τα χρόνια, αυτόν της αξιοπρέπειας.

Εμείς από την πλευρά μας έχουμε να τους πούμε ότι πλέον τελείωσε το παραμύθι τους, πέρασαν κόκκινες γραμμές τις οποίες γνώριζαν και στο εξής τίποτα δεν θα είναι ίδιο γι αυτούς.

Σε πρώτη φάση είμαστε αποφασισμένοι να σαμποτάρουμε κάθε εισροή χρήματος προς τους απατεώνες που το παίζουν διοίκηση στον ΗΡΑΚΛΗ.

Καλούμε τον κόσμο της ομάδας να μην αγοράσει κανένα διαρκείας.
Να μην κόψει κανένα εισιτήριο στους εντός έδρας αγώνες.
Να μην πληρώσει καμιά συνδρομή στις ακαδημίες και αν υπάρξει πρόβλημα να απευθυνθεί σε εμάς.
Να μην αγοράσει τίποτα από την μπουτίκ (αν ανοίξει).

Καλούμε τον κόσμο να ενεργοποιηθεί να καταλάβει ότι φέτος θα πρέπει να είμαστε μαζικά ΟΛΟΙ στο γήπεδο. Οι απατεώνες θέλουν ένα άδειο Καυταντζόγλειο, αυτό προσπαθούν να πετύχουν. Εμείς από την άλλη είμαστε σίγουροι ότι ο λαός του ΗΡΑΚΛΗ δεν θα τους κάνει τη χάρη.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

ΥΓ: Τις επόμενες μέρες αφού συναντηθούμε με τους υπόλοιπους φορείς της οικογένειας του ΗΡΑΚΛΗ θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε αυτό που αφήσαμε στη μέση στις αρχές Ιουνίου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα