Ελέγχει ο Παναθηναϊκός, γκολ και ηρεμία στο Φάληρο

Gazzetta team
Ελέγχει ο Παναθηναϊκός, γκολ και ηρεμία στο Φάληρο

bet365

Συγκεκριμένος ο στόχος του Παναθηναϊκού στη Δανία κόντρα στη Μπρόντμπι, να «τελειώσει» από νωρίς την Αρούκα θέλει ο Ολυμπιακός, άνετος ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Ντιναμό Τιφλίδας.

Ο Παναθηναϊκός μετά το 3-0 επί της Μπρόντμπι στη Λεωφόρο, θα επιχειρήσει να εμποδίσει τους Δανούς να σκοράρουν γρήγορα, με την απόδοση για να ολοκληρωθεί δίχως γκολ το πρώτο μέρος, στο 3,20. Η νίκη των «πράσινων», όπως την πήραν με επαγγελματικό τρόπο και στη Σουηδία στην προηγούμενη φάση των προκριματικών, πληρώνει στο 3,40, με την ισοπαλία στο 3,60 σε περίπτωση που η επιλογή είναι απλά να ... περάσει το 90λεπτο. Το κλειστό ματς και η υπεράσπιση των τριών τερμάτων από το πρώτο ματς είναι σκοπός του «τριφυλλιού», με το Under 2,5 στο 2,00, ενώ σε ενδεχόμενο το ματς ανοίξει, το Over 2,5 τέρματα βρίσκεται σε απόδοση 1,70. Ένα πρώτο γκολ, πάντως, από τη Μπρόντμπι, που θα είναι αυτή που θα το κυνηγήσει εξ αρχής, εντοπίζεται στο 1,70.

Στο «Γ.Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός δίχως όρεξη για μπελάδες και σοβαρότητα, θέλει ακόμα μια νίκη απέναντι στην Αρούκα, με τον «άσο» στο 1,33. Οι Πειραιώτες επέστρεψαν με το υπέρ τους 1-0 από την Πορτογαλία πριν από μια εβδομάδα και το σενάριο να είναι ξανά η μοναδική ομάδα που θα σκοράρει, πληρώνει στο 1,60. Επιπλέον, το χάντικαπ -1 για τους «ερυθρόλεκους» που δεν θέλουν να ρισκάρουν, εντοπίζεται στο 2,00 και η νίκη τόσο στο πρώτο ημίχρονο, όσο και στο δεύτερο, έχει απόδοση 1,95 για την ομάδα του Πάουλο Μπέντο. Η επιλογή του Under 0,5 τέρματα για τη φιλοξενούμενη ομάδα, σε περίπτωση που αποτύχει να σκοράρει και στη ρεβάνς, βρίσκεται στο 1,75.

Σκορ που του επιτρέπει να είναι άνετος απόψε στην Τούμπα έχει και ο ΠΑΟΚ από το πρώτο ματς με τη Ντιναμό Τιφλίδας. Μετά το 3-0 στη Γεωργία, το σύνολο του Ίβιτς έχει απόδοση 1,44 για τη δεύτερη νίκη στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ο κόουτς του «δικεφάλου του βορρά» θέλει σοβαρότητα και νίκη, με την ισοπαλία στο πρώτο μέρος και το θετικό αποτέλεσμα στην επανάληψη, να εντοπίζεται στο 4.00. Στο κομμάτι των γκολ, το ενδεχόμενο να κουνηθούν τα δίχτυα 2-3 με φορές πληρώνει στο 2,05, ενώ στο 3,60 βρίσκεται η απόδοση σε περίπτωση που δούμε μέχρι 1 γκολ στην αναμέτρηση. Αν ένα από τα δύο ημίχρονα φύγει δίχως να σκοράρει κάποια από τις δύο ομάδες, τότε η συγκεκριμένη επιλογή επιβραβεύει στο 2,00.

 

Τελευταία Νέα