Χαιρέτησε και ετοιμάζεται για Τσέλσι ο Εντουάρντο

Χαιρέτησε και ετοιμάζεται για Τσέλσι ο Εντουάρντο

bet365

Αφού βοήθησε ώστε η Ντιναμό Ζάγκρεμπ να μπει στους ομίλους του Champions League, χαιρέτησε και πλέον ετοιμάζεται να φορέσει τα γάντια της Τσέλσι. Ο λόγος για τον 33χρονο Εντουάρντο Καρβάλιο.

To ματς κόντρα στην Ζάλτσμπουργκ φαίνεται πως ήταν το τελευταίο για τον Εντουάρντο Καρβάλιο με τα γάντια της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο 33χρονος διεθνής Πορτογάλος τερματοφύλακας αποχαιρέτησε την ομάδα της Κροατίας και πλέον ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα του, που δεν είναι άλλο από τη μετακίνησή του στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Μάλιστα, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ντιναμό:

«Την ίδια στιγμή είμαι χαρούμενος και λυπημένος. Ήταν μια όμορφη ιστορία, αλλά έχω την ευκαιρία να πάω σε έναν μεγάλο σύλλογο. Είναι μια ευκαιρία ζωής και νομίζω ότι την αξίζω.

Φεύγω από τη Ντιναμό με το σύλλογο να πετυχαίνει την είσοδό του στους ομίλους του Champions League και είμαι ενθουσιασμένος με αυτή την επιτυχία. Ελπίζω ο κόσμος να με θυμάται στο Ζάγκρεμπ ως ένα άτομο που πάντα έδινε τον καλύτερό του εαυτό για το σύλλογο και τους φιλάθλους. Σίγουρα θα έχω μια σπουδαία ανάμνηση για όσους έπαιξα και συνεργάστηκα εδώ».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα