Παίξτε σαν Panathinaikos παίξτε και για τον Μάρκους!

Παίξτε σαν Panathinaikos παίξτε και για τον Μάρκους!

Παίξτε σαν Panathinaikos παίξτε και για τον Μάρκους!

Ο Τάσος Νικολογιάννης από την Δανία γράφει για την ολοκλήρωση της υποχρέωσης του Παναθηναϊκού με την πρόκριση στους ομίλους του Europa League και τονίζει, ότι οι συμπλεγματικοί Δανοί της Μπρόντμπι πρέπει να πάρουν απόψε την απάντηση στο γήπεδο και όλοι οι παίκτες της ομάδας να παίξουν και για τον Μπέργκ.

Λίγες ώρες έμειναν για τον τελευταίο σταθμό πριν τους ομίλους του Europa League και ο Παναθηναϊκός το μόνο, που υποχρεούται να κάνει είναι να προκριθεί και να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Εδώ και μία εβδομάδα βλέπουμε την Μπρόντμπι να κάνει , ότι μπορεί για να βάλει μπουρλότο στο σημερινό παιχνίδι. Τους... κάθισαν βαριά τα τρία γκολ του πρώτου αγώνα και... λύσσαξαν με τον Μπέργκ.

Μετά τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας της Δανίας , που έκανε δήλωση πεζοδρομίου για τον Μάρκους ήρθε χθες ο προπονητής της Μπρότνμπι να τον ξεπεράσει και να κάνει μία αλήτικη δήλωση. Είπε, ότι ο Μπέργκ δεν έχει θέση στο γήπεδο. Μέσα του το πιστεύει για άλλο λόγο αυτό.

Διότι ξέρει, ότι όπως τον «καθάρισε» με τα δύο γκολ ο Μπέργκ στο πρώτο παιχνίδι στην Λεωφόρο σήμερα θα του βάλει και άλλα και θα τον αποκλείσει. Για αυτό δεν έχει …θέση στο γήπεδο. Διότι με τον Μπέργκ στο γήπεδο η Μπρόντμπι δεν έχει καμία τύχη.

Οι άνθρωποι είναι σε πανικό και το δείχνουν. Είναι και πολύ μικροί σε συμπεριφορά και οργάνωση. Η συνέντευξη Τύπου του Στραματσόνι έγινε σε έναν …διάδρομο του γηπέδου με ένα γραφείο και τρεις καρέκλες από την μία και εννιά καρέκλες από την άλλη. Και νερό για να πιούμε πριν ….πνιγούμε παρακαλέσαμε πολλές φορές.

Αρα εσύ σαν Panathinaikos σήμερα μπαίνεις μέσα  και τους τελειώνεις. Προκρίνεσαι και αφήνεις τον αθλητικό διευθυντή της Μπρόντμπι να κάνει το ….κρύο του ντους και τον προπονητή τους να βλέπει τον Μπέργκ στον ύπνο του.

Η ομάδα πρέπει να παίξει για την πρόκριση και για τον Μάρκους απόψε. Για την χυδαία συμπεριφορά προς τον πρόσωπό του από τους συμπλεγματικούς παίκτες και παράγοντες της Μπρόντμπι. Άλλο τίποτα δεν υπάρχει απόψε , μόνο η πρόκριση . Και θα έρθει αν ο Παναθηναϊκός είναι σοβαρός και συγκεντρωμένος από την αρχή μέχρι το τέλος. Οποιος μπει σήμερα στο γήπεδο πρέπει να έχει το …μαχαίρι στα δόντια. Οι τύποι αυτοί πρέπει να πάρουν μία πολύ καλή απάντηση μέσα στο σπίτι τους και θα την πάρουν. Πάμε γερά λοιπόν να τελειώνουμε……

Best of internet