Σπάρτη-Ατρόμητος 1-1

Gazzetta team
Σπάρτη-Ατρόμητος 1-1

bet365

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα τα βρήκε σκούρα κόντρα στην Σπάρτη και πήρε εν τέλει την ισοπαλία με το γκολ του Λαζαρίδη.

Ηταν ένα καμπανάκι... Βεβαίως δεν σημαίνει και πολλά. Το πρωτάθλημα θ' αργήσει για να ξεκινήσει κι έτσι υπάρχει χρόνος για βελτιώσεις. Ο Ατρόμητος λοιπόν πήρε την ισοπαλία κόντρα στην Σπάρτη με το γκολ του Λαζαρίδη στο 54' μετά την σέντρα του Κατράνη.

Η Σπάρτη από την μεριά της είχε ανοίξει το σκορ με τον Γιαννίτση στο 30'.

Σπάρτη: Κραβαρίτης, Σιώπης (87′ Μπουτσικάρης), Γκαλίτσιος (46′ Καρτσαμπάς), Γιαννίτσης (81′ Κοντοές), Παπαχρήστος (46′ Παναγιώτου), Μπανούσης, Οικονομόπουλος (46′ Αναστασόπουλος), Μπουντόπουλος (46′ Κατσίκης), Βελλίνης (46′ Ηλιόπουλος), Αρσενίεβιτς (72′ Σινίκ), Αναστασάκος (66′ Γαρυφαλλόπουλος).
Ατρόμητος: Νίκος Παπαδόπουλος, Φυτανίδης (43′ Κοντοές), Κεϊτά (60′ Μπιτόλο), Ζησόπουλος, Λαζαρίδης (72′ Θεοδωράκης), Ντιγκινί, Βασιλείου (66′ Λε Ταλέκ), Μπαστακός (46′ Γροντής), Κατράνης, Γκούγκουδης (46′ Κιβρακίδης), Παπαδόπουλος Δημήτρης (60′ Tσατσόπουλος).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα