Πατέρας Βέλλιου: «Μεγάλη πρόταση η ΑΕΚ, δεν υπάρχουν αυτά που γράφονται...»

Δημήτρης Τομαράς
Πατέρας Βέλλιου: «Μεγάλη πρόταση η ΑΕΚ, δεν υπάρχουν αυτά που γράφονται...»

bet365

Ο πατέρας του Απόστολου Βέλλιου σε ραδιοφωνική του συνέντευξη έκανε λόγο για μεγάλη πρόταση για ΑΕΚ, διέψευσε τα όσα γράφτηκαν για Ολυμπιακό και μίλησε και για το... κεφάλαιο Αγγλία.
Τα όσα είπε ο Κώστας Βέλλιος στον Arena FM 89.4:
«Όλα καλά για τον Ηρακλή, από την στιγμή που ήρθε αυτό το ποσό, θα πάνε τα χρήματα στην εφορία και θα μπουν τα πράγματα στον δρόμο τους. Ήταν μεγάλη ανάσα για την ομάδα. Ο Απόστολος χαίρεται πάρα πολύ για αυτό, ότι τα χρήματα αυτά θα πιάσουν τόπο. Ήταν απλήρωτος και αυτός από τον Δεκέμβριο και θα μπορούσε να κάνει προσφυγή, αυτό τον προέτρεπαν και οι μάνατζερ καθώς θα είχε όφελος για αυτόν, καθώς θα έπαιρνε τα χρήματα και η ομάδα δεν έπαιρνε απολύτως τίποτα. Επίσης όταν ήρθε στην ομάδα υπέγραψε για δυο χρόνια και όχι για ένα για να πάρει ο Ηρακλής χρήματα από την μεταγραφή του. Ήταν πολλά τα λεφτά, αλλά το έκοψε κατευθείαν, ήθελε να πάρει τα χρήματα ο Ηρακλής.
Ακόμα δεν έχει πάρει τα χρήματα που του χρωστάνε, έχει κάνει έναν διακανονισμό και θα τα πάρει στην συνέχεια, μόνο ο Απόστολος τα έχει κάνει αυτά.
Είναι η δεύτερη φορά που δίνει χρήματα στον Ηρακλή από μεταγραφή, την προηγούμενη φορά ήταν 400.000 ευρώ. Την πρώτη φορά που ήταν στον Ηρακλή ήταν 1.5 χρόνο απλήρωτος και ο Μπουμπένκο του είχε πει να δώσει(!) κάποια χρήματα για να μείνει ελεύθερος. Ήταν δηλαδή απλήρωτος 1.5 χρόνο και ήθελαν να πληρώσουμε κιόλας…
Ο Απόστολος ανέκαθεν ήθελε να παίξει στην Αγγλία, με το που έμαθε ότι είχε πρόταση από το νησί απέρριψε όλες τις άλλες προτάσεις που είχε, από ομάδες του εξωτερικού. Και αυτά που γράφονται για τον Ολυμπιακό δεν υπάρχουν, τα βγάζουν κάποιοι κακοπροαίρετοι».
Για το εάν έφυγε χαρούμενος από τον Ηρακλή; «Ναι γιατί ήταν όλο το πακέτο. Έκανε μια καλή χρονιά με τον Ηρακλή, έπαιξα φυσικά στην αγαπημένη του ομάδα, τον κάλεσαν στην Εθνική και πήρε και μεταγραφή στο νησί . Έφυγε γεμάτος, πήρε αλλά και έδωσε πολύ αγάπη».
Για το αν υπήρχε καλή πρόταση από την ΑΕΚ: «Είναι αλήθεια ότι η ΑΕΚ του έκανε μια πολύ μεγάλη πρόταση, τον ήθελαν πολύ στην Αθήνα αλλά ο Απόστολος πάντα είχε προτεραιότητα του το νησί και στην Ελλάδα φυσικά τον Ηρακλή. Η πρόταση της ΑΕΚ μπορεί να ήτανε και πενταπλάσια από του Ηρακλή».
 

Τελευταία Νέα