Νίκη του ΟΦΗ υπό το βλέμμα Τρεζεγκέ (pic)

Νίκη του ΟΦΗ υπό το βλέμμα Τρεζεγκέ (pic)

Νίκη του ΟΦΗ υπό το βλέμμα Τρεζεγκέ (pic)

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια επικράτησε με 1-0 όμως την παράσταση έκλεψε ο Γάλλος σούπερ σταρ ο οποίος βρέθηκε στις κερκίδες του Γεντί Κουλέ.

Ηταν ακόμα ένα φιλικό. Πιθανότατα θα ήταν ένα ακομα παιχνίδι σαν τ' άλλα. Με τις δοκιμές των δύο προπονητών και όλα τα σχετικά. Οχι όμως του ΟΦΗ με τον Πλατανιά. Σε αυτό υπήρχε άλλος λόγος για ν' ασχοληθείς με το συγκεκριμένο φιλικό. Ο λόγος;

Ο Νταβίντ Τρεζεγκέ! Ναι. Ο Γάλλος επιθετικός βρέθηκε στο «Γεντί Κουλέ» για να δει από κοντά το φιλικό παιχνίδι και με την ευκαιρία έκανε και την σέντρα του αγώνα χειροκροτούμενος από τον κόσμο αλλά και από τους παίκτες των δύο ομάδων.

Καταλαβαίνετε ότι η νίκη του ΟΦΗ (1-0 με τον Μπουρσέλη στο 18') πέρασε σε δεύτερη μοίρα όταν στο γήπεδο βρισκόταν ο Γάλλος σούπερ σταρ Νταβίντ Τρεζεγκέ. Πριν από το παιχνίδι τιμήθηκε και ο Γιώργος Παράσχος για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΟΦΗ (Nιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κομεσίδης, Κοιλιάρας, Οστοιτς, Κώτσιος, Νάστος, Χαντί, Μπουρσέλης, Μιλοσάβλιεφ, Ράντι, Ογκμποε.
Πλατανιάς (Παράσχος): Σωτηρίου, Αποστολόπουλος, Κουλιμπαλί, Κάργας, Μπανανά, Στανισάβλειβιτς, Γκνιάτιτς, Ντίνας, Τσουράκης, Γουνδουλάκης, Γιακουμάκης.

Best of internet