«Ήρθαμε για να βάλουμε τρία γκολ στον ΠΑΟΚ»!

«Ήρθαμε για να βάλουμε τρία γκολ στον ΠΑΟΚ»!

«Ήρθαμε για να βάλουμε τρία γκολ στον ΠΑΟΚ»!

bet365

Ορεξη για.. αστειάκια είχε ο Γιουράι Γιάραμπεκ, ο προπονητής της Ντιναμό Τιφλίδας, ενώ πιο προσγειωμένος φάνηκε να είναι ο Ισπανός μέσος, Μιγκέλ Άλβαρο.

Η ομάδα από την Τιφλίδα ήρθε στη Θεσσαλονίκη με στόχο, όπως είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της, να αποκλείσει τον ΠΑΟΚ!

«Ο στόχος μας είναι να βάλουμε τρία γκολ να πάμε το ματς στην παράταση αλλά πρέπει να παίξουμε έξυπνα και να προσέξουμε στην άμυνα μας», είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Σλοβάκος τεχνικός της Ντιναμό.

Πάντως, όπως πρόσθεσε, «στο ποδόσφαιρο όλα είναι δυνατά, αλλά η αποστολή μας είναι απίθανη», ενώ όπως τόνισε αναφερόμενος στο 0-3 του πρώτου αγώνα, «ήταν δύσκολο αποτέλεσμα για εμάς. Θέλαμε κάτι καλύτερο. Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε ποδόσφαιρο».

Ο Ισπανός μέσος της Ντιναμό Τιφλίδας, Μιγκέλ Άλβαρο, δήλωσε από την πλευρά του:

«Ο ΠΑΟΚ έβαλε δυο γκολ από δυο κόρνερ ,εμείς είχαμε την κατοχή αλλά το ποδόσφαιρο είναι γκολ. Αύριο ελπίζω να τα πάμε καλύτερα. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε θα παίξουμε επιθετικά αλλά πρέπει να προσέξουμε στην άμυνα μας γιατί αν δεχτούμε ένα γκολ όλα θα έχουν τελειώσει».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα