Όσο ενισχύεται, τόσο θα αναβάλλεται!

Όσο ενισχύεται, τόσο θα αναβάλλεται!

Όσο ενισχύεται, τόσο θα αναβάλλεται!

Ο Κ. Νικολακόπουλος προβλέπει στο blog του στο gazzetta τις εξελίξεις για το πρωτάθλημα, σε σχέση με τις μεταγραφές του Ολυμπιακού!

Φέρνει ονόματα ο Ολυμπιακός. Μάριν, Νίλμαρ, Καρντόσο. Κι έχει κι άλλα ακόμη ως την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου. Και για πίσω και για μπρος…

Το τι ψάρια θα πιάσει η ομάδα μόνο μέσα στο γήπεδο θα φανεί. Όμως, το ότι κάνει μία μεγάλη προσπάθεια για να ενισχυθεί με ποδοσφαιριστές ποιοτικούς, αποτελεί μία πραγματικότητα.

Τι πιστεύω εγώ, απ΄ όσα καταλαβαίνω και ακούω δεξιά κι αριστερά; Όσο ενισχύεται ο Ολυμπιακός, τόσο και δεν θα ξεκινάει το ελληνικό πρωτάθλημα! Όπως το διαβάζετε! Τόσο και θα πηγαίνει πίσω η έναρξη του πρωταθλήματος! Με τι στόχο; Μα αυτό που έχουν πει και δημόσια ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ: να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα αν δεν αλλάξει διοίκηση η ΕΠΟ κι αν δεν αλλάξουν οι πίνακες διαιτητών.

Οι τρεις «άλλοι» λοιπόν, έχοντας την…άνωθεν βοήθεια, εκεί θα το πάνε και θα με θυμηθείτε: το πρωτάθλημα να ξεκινήσει μόνο με άλλη ΕΠΟ και με άλλους διαιτητές. Ας πάει κι Οκτώβρη!

Τώρα, το πώς θα σφυρίζουν τον (όπως όλα δείχνουν ενισχυμένο) Ολυμπιακό και πως θα σφυρίζουν τις άλλες μεγάλες ομάδες οι διαιτητές του καινούργιου πίνακα, της καινούργιας ΕΠΟ, εάν καταφέρουν τον στόχο τους οι 3+1, ας το…υποθέσει ο καθένας. Γι΄αυτό μην επικαλεστεί κάποιος το...πανέξυπνο, μα ο Ολυμπιακός ενισχύεται, τι τον ενδιαφέρουν οι διαιτητές. Μα τους άλλους τους ενδιαφέρουν, και με κάθε επισημότητα, οι διαιτητές...

Τι με ενδιαφέρει εμένα σε αυτή τη φάση; Μόνο να περάσει ο Ολυμπιακός τους Πορτογάλους και να μπει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα για τον Ολυμπιακό και θα με θυμηθείτε για το πόσο μεγάλο στοίχημα είναι.

Μόνο που παραμένει πολύ δύσκολη η αποστολή του παρά το 1-0 στο πρώτο ματς. Κι η ομάδα θα χρειαστεί να την βοηθήσουν αύριο όσοι πάνε στο γήπεδο. Ειδικά στις δύσκολες στιγμές του αγώνα. Γιατί να είστε σίγουροι ότι θα έχει δύσκολες στιγμές…

Best of internet